Ένα πολυαναμενόμενο brand ομορφιάς ήρθε στην Ελλάδα

0
82
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Fenty Beauty, η εξαιρετικά δημοφιλής συλλογή μακιγιάζ της Rihanna μόλις έφτασε στα Sephora Greece.

Έχει κάνει παγκόσμιο πάταγο με το που κυκλοφόρησε. Ο λόγος για την συλλογή Fenty Beauty της διάσημης Rihanna. Το success story του brand που μόλις έφτασε και στην Ελλάδα δεν οφείλεται μόνο στο ότι ανήκει σε ένα από τα πιο λαοφιλή και επιτυχημένα pop είδωλα της διεθνούς showbiz. Έχει να κάνει και με την ιδιαίτερη φιλοσοφία του.

Το εκκεντρικό κορίτσι από τα Barbeidos αποφάσισε να δημιουργήσει μια συλλογή μακιγιάζ, όταν αντιλήφθηκε ότι υπάρχει κενό στην βιομηχανία της ομορφιάς, με ελάχιστες συνθέσεις να καλύπτουν τις ανάγκες όλων των τύπων του δέρματος. Το Beauty for All είναι το motto της συλλογής που υπογραμμίζει και το δημοκρατικό προφίλ της. Απευθύνεται σε όλες τις προσωπικότητες, σε πολλούς και διαφορετικούς τύπους δέρματος, σε όλες τις εθνικότητες και τις φυλές πράγμα που σημαίνει ότι συμπεριλαμβάνει (include-inclusivity) και σέβεται όλες τις γυναίκες αυτού του πλανήτη. Το αποδεικνύουν και οι 40 αποχρώσεις του foundation -αριθμός ρεκόρ που δεν έχει καταγραφεί ξανά- οι οποίες ξεκινάνε από την πιο ανοιχτόχρωμη για να καταλήξουν στην πολύ σκούρα απόχρωση.

Στα must have της συλλογής συμπεριλαμβάνεται ένα εξαιρετικό κραγιόν στο κόκκινο της φωτιάς, που μένει ανεξίτηλο στα χείλη, παλέτες σκιών σε ποικίλες αποχρώσεις, εξαιρετικά highlighters για έξτρα λάμψη, μια blotting powder για απορρόφηση της λιπαρότητας και ματ αποτέλεσμα. «Το μακιγιάζ, εξάλλου, πρέπει να γίνεται για διασκέδαση, ποτέ με το ζόρι ή να είναι μονότονο», αυτή είναι η πεποίθηση του BadGalRiri που θα ανακαλύψετε και μόνες σας στα stands των Sephora. O ερχομός του brand στην Ελλάδα συμπίπτει και με την επέτειο του ενός χρόνου από την δημιουργία του. Happy anniversary Rihanna!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn