11 από τα πιο ακριβά ρολόγια στην ιστορία της ωρολογοποιίας

0
95
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Είναι μία από τις πιο πολυτελείς απολαύσεις κάθε αρσενικού: Η αγορά ενός ακριβού ρολογιού, ενός σχεδίου με ιστορία, με περγαμηνές και ενίοτε, από διάσημο κάτοχο.

Στην παρακάτω λίστα συμπεριλάβαμε κάποια από τα ακριβότερα ρολόγια στην ιστορία της ωρολογοποιίας. Μοντέλα και σχέδια που δεν είναι γεμάτα διαμάντια και ακριβούς λίθους, γιατί δεν είναι αυτό το νόημα.

CHOPARD L.U.C ALL-IN-ONE ‘JANUS WATCH’ – €420.000

11 από τα πιο ακριβά ρολόγια στην ιστορία της ωρολογοποιίας

Η Chopard συγκαταλέγεται σε μία από τις μεγαλύτερες μάρκες – και για καλό λόγο μάλιστα. Αφού κέρδισε το Grand Prix Ωρολογοποιίας στη Γενεύη με το L.U.C Full Strike μοντέλο της το 2017, επέστρεψε με ένα γνώριμο αλλά εξίσου εμβληματικό ρολόι για το 2018.

Το L.U.C All-in-One -κατασκευάστηκαν μόνο 10 σχέδια (σε ροζ χρυσό και σε πλατίνα)-, είναι εμπνευσμένο από τον Janus, τον Θεό των Ρωμαίων (αντίστοιχος του Ερμή). Κατά τη ρωμαϊκή μυθολογία, ο Janus είχε δύο πρόσωπα. Συνεπώς, το μοντέλο έχει δύο καντράν. Στο εσωτερικό του, διαθέτει ημερολόγιο και tourbillon.

MAITRES DU TEMPS CHAPTER ONE ROUND TRANSPARENCE – €450.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Οι Maîtres du Temps, όπως υποδεικνύει το όνομά τους, είναι μετρ στο να κατασκευάζουν μερικά από τα πιο εντυπωσιακά ρολόγια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ, όπως το ασυναγώνιστο Chapter One Round Transparence.

Πρωτοποριακό μεν, κλασσικό δε, το συγκεκριμένο μοντέλο με κάσα σε ροζ χρυσό 18 καρατίων συγκαταλέγεται στα πιο σπάνια. Έχουν κατασκευαστεί μόλις 11 σε αριθμό.

CHRISTOPHE CLARET DUALTOW NIGHT EAGLE – €500.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Αν ο Batman φορούσε ρολόι, αυτό εδώ θα κοσμούσε τον καρπό του. Μαύρο και γκατζετοειδές με άπειρους μικρομηχανισμούς, μόνο ένα άντρας που όταν ήταν παιδί έπεσε σε πηγάδι και έπιασε φιλίες με νυχτερίδες, θα εκτιμούσε δεόντως.

Το Night Eagle κυκλοφόρησε σε μόλις 68 τεμάχια και αποτελεί ανανεωμένη εκδοχή του προηγούμενου μοντέλου του Claret, του DualTow. Χρονογράφος που “διαβάζει” τους πλανήτες, δύο περιστρεφόμενοι ιμάντες “λένε” την ώρα, ενώ ένα μικρό γκονγκ “χτυπά” κάθε μία ώρα.

GEORGE DANIEL CO-AXIAL CHRONOGRAPH – €520.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Ένα πιο κλασικό και μινιμαλιστικό σχέδιο συγκριτικά με τα υπόλοιπα μοντέλα της λίστας, που αποδεικνύει ότι είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα.

Ο George Daniels κατασκεύασε πολύ λίγα σχέδια κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο έκανε μια σημαντική συνεισφορά στον κόσμο της ωρολογοποιίας: ήταν ο εφευρέτης του συστήματος του Co-Axial Escapement το οποίο αργότερα πούλησε στην Omega. Πρόκειται για μία τεχνολογία – επανάσταση, που επέτρεπε τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ενός ρολογιού, χωρίς ενδιάμεσα σέρβις.

ULYSSE NARDIN HANNIBAL MINUTE REPEATER TOURBILLON – €635.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Ο ρωμαϊκός πολιτισμός έχει εμπνεύσει πολλούς ωρολογοποιούς και ο οίκος Ulysse Nardin με το Hannibal Minute Repeater Tourbillion όπως υποδεικνύει το όνομά του, είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό στρατηγό Αννίβα. Το αποδεικνύει άλλωστε η χαρακτηριστική εγχάραξη στο καντράν του.

BULGARI MAGSONIC SONNERIE TOURBILLON WATCH – €690.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Όταν ο ιταλικός οίκος κοσμηματοποιίας Bulgari αγόρασε την ελβετική μάρκα ρολογιών Gerarld Genta, “γεννήθηκε” το εξαιρετικά δημοφιλές (και πανάκριβο) Magsonic Sonnerie Tourbillon.

AUDEMARS PIGUET ROYAL OAK GRANDE COMPLICATION – €825.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

H Audemars έχει μακρά ιστορία στο να κατασκευάζει ρολόγια με ένα εντυπωσιακό “κοκτέιλ” complications και μάλιστα, τα καταφέρνει λίγο καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους “συναδέλφους” της. Το διασημότερο από όλα τα σχέδιά της είναι το Grande Complication.

Όλα τα εξαρτήματά του έχουν τελειοποιηθεί στο χέρι. Συνοδεύεται από πάμπολλα χαρακτηριστικά όπως χρονογράφο, perpetual calendar και minute repeater, ενώ η εμφάνισή του με τη ματ υφή στο περιμετρικά από το καντράν του προσδίδει ξεχωριστό στυλ.

FRANCK MULLER AETERNITAS MEGA 4 – €2.000.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Με 36 ξεχωριστά complications, 1.483 εξαρτήματα, ημερολόγιο 1.000 ετών και πολλά ακόμη εκλεκτικά χαρακτηριστικά, το Frank Muller Aeternitas δικαιολογεί τη φήμη του κατασκευαστή του. Ο ελβετικός οίκος φέρει το παρατσούκλι “Master of Complications” καθώς ο Ελβετικός οίκος έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κάτω από ένα μικρό καντράν έναν ασύλληπτο αριθμό από χαρακτηριστικά.

Δείτε εδώ όλα τα χαρακτηριστικά του ρολογιού για να καταλάβετε ακριβώς τι επίτευγμα της μηχανικής αποτελεί αυτό το σχέδιο.

PATEK PHILIPPE 5004T – €3.310.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Ένα -στην κυριολεξία- μοναδικό ρολόι που κατασκευάστηκε το 2013 αποκλειστικά για να πωληθεί σε δημοπρασία. Το 5004T είναι το μοναδικό μοντέλο από τιτάνιο της συλλογής Patek Philippe 5004. Σπάνιο και ιδιαίτερο, διαθέτει μία πιο σπορτίφ, πιο πολύχρωμη εμφάνιση συγκριτικά με τα πιο συντηρητικά σχέδια του οίκου.

LOUIS MOINET METEORIS COLLECTION – €3.900.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Αντλεί την ονομασία της από τον Louis Monet, τον “πατέρα” του χρονογράφου που έζησε τον 18ο αιώνα. Η συλλογή περιλαμβάνει 4 ρολόγια, όλα διακοσμημένα με πολύτιμους λίθους και κομμάτια από μετεωρίτη, ενσωματωμένα στους δείκτες. Κάθε ρολόι επιδεικνύει ένα μοναδικό κομμάτι από κάποιο σπάνιο μετεωρίτη: για παράδειγμα, το Tourbillon Mars περιλαμβάνει ένα κομμάτι του Jiddat al Harasis 479, ένα αυθεντικό τμήμα του πλανήτη Άρη που έπεσε στη Γη,  ηλικίας 180 εκατομμυρίων ετών.

BREGUET GRANDE COMPLICATION MARIE-ANTOINETTE – €28.000.000

ΑΚΡΙΒΑ ΡΟΛΟΓΙΑ

Το Breguet Grande Complication Marie- Antoinette είναι επισήμως το πιο ακριβό ρολόι στον κόσμο.

Το σχέδιο ήταν παραγγελία ενός μυστηριώδους εραστή της Μαρίας Αντουανέτας και τα πρώτα βήματα για την κατασκευή του έγιναν το 1782. Ο θρυλικός ωρολογοποιός Abraham-Louis Breguet ήταν αυτός που έθεσε τα θεμέλια για τη δημιουργία του μοντέλου, το οποίο όμως ολοκλήρωσε ο γιος του, το 1827. Δηλαδή 34 χρόνια μετά τον αποκεφαλισμό της βασίλισσας της Γαλλίας, κάτι που σημαίνει ότι δεν πρόλαβε όχι μόνο να το δει, αλλά και να το χρησιμοποιήσει.

Το ρολόι εκλάπη στα τέλη του 1900 από μουσείο της Ιερουσαλήμ. Το 2007 εμφανίστηκε και πάλι στην αγορά. Πλέον, βρίσκεται κλειδωμένο στο μουσείο L.A. Mayer Institute for Islamic Art.

Από: Esquire UK

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn