Σοκ | Στο νοσοκομείο ο Τσιχριτζής – Τον κτύπησαν άγνωστοι!!!

0
204
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αγνωστοι άνδρες, μπήκαν χθες το βράδυ στην αυλή του σπιτιού του προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Μιχάλη Τσιχριτζή στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και τον κτύπησαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες  ήταν δύο.

Εφτασαν στο σπίτι με μία γκρί BMV,με φιμέ τζάμια. Ο ένας έμεινε στο αυτοκίνητο, ενώ ο δεύτερος ακολούθησε στην αυλή τον Μιχάλη Τσιχριτζή και τον κτύπησε,πιθανότατα με γκλόμπ, όπως έλεγαν συνεργάτες του προέδρου.

Ο κ.Τσιχριτζής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, με πολλαπλά κτυπήματα, όπου και παραμένει ακόμα νοσηλευόμενος.

Πρόκειται αναμφίβολα για μία αποτρόπαια πράξη, που δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.

Οι δράστες αλλά και ο λόγος για τον οποίο κτύπησαν τον πρόεδρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου, πρέπει να αποκαλυφθούν για να καθαρίσει αυτή η ρετσινιά απο τον αθλητικό χώρο.

Η χυδαία βία, πολύ περισσότερο η βία στον χώρο του Κορινθιακού αθλητισμού, δεν έχει καμία μα καμία θέση.

Οι πάντες οφείλουν όχι απλά να την καταδικάσουν αλλά και να αναλάβουν πρωτοβουλίες για να μην εμφανιστεί ΠΟΤΕ πάλι ένα παρόμοιο φαινόμενο, που μας προσβάλει αλλά και προβληματίζει όλους μας.

Ποδοσφαιρικές ομάδες,παράγοντες αλλά και αθλητές πρέπει να σταθούν απέναντι απο τέτοια φαινόμενα που κάνουν ζούγκλα το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Είναι εξαιρετικής σημασίας ζήτημα η Αστυνομία της Κορίνθου να βρεί τους δράστες και να τους οδηγήσει στην δικαιοσύνη, όχι μόνο για να τιμωρηθούν αλλά για να αποκαλυφθεί ποιός ή ποιοι βρίσκονται απο πίσω.

Εκφράζουμε την απόλυτη συμπάθεια μας στον κ.Τσιχριτζή και περιμένουμε την έρευνα της αστυνομίας..!

Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn