Χυδαία Βία | Ποιοί θέλουν να κάνουν ζούγκλα την Κορινθία;

0
39
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συμβαίνουν πολλά και τραγικά εδώ και καιρό στην Κόρινθο,που απειλούν να μετατρέψουν την κοινωνική, πολιτική και αθλητική ζωή της σε ζούγκλα…!
Ο χθεσινός αναίτιος και θρασύς ξυλοδαρμός του προέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας, απο άγνωστους, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, βάζει πλέον το δάκτυλο στην πληγή.
“Αγνωστοι”, που όμως ζούν αναμεσά μας θέλουν ο καθένας για τον δικό του λόγο και για να ικανοποιήσει το αρρωστημένο μυαλό του να κάνουν την ζωή μας επικίνδυνη, καταφεύογοντας στην βία.
Στην λεκτική βία, στην ωμή βία και στην συναισθηματική βία.
Τα φαινόμενα είναι πολλά και πληθαίνουν. Αν μέχρι χθες βράδυ μπορούσε κανείς δείχνει μία αδιαφορία για αυτα τα φαινόμενα, σήμερα δεν έχει κανένα δικαίωμα να είναι απαθής.
Μόλις μία ημέρα πριν την επίθεση στον Τσιχριτζή, σοβαρός παράγοντας ποδοσφαιρικής ομάδας του νομού δέχθηκε απειλές από μπράβους…
Οσοι εκφέρουν δημόσιο λόγο, όσοι γράφουν δημόσια και όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα, αν έχουν την παραμικρή συναίσθηση ευθύνης, οφείλουν να καταδικάσουν έμπρακτα την επίθεση στον Τσιχριτζή αλλά και οι ίδιοι να σταματήσουν επιτέλους να πυροδοτούν με μίσος την τοπική μας κοινωνία.
Την λεκτική βία επι δικαίων και αδίκων την βλέπετε κάθε μέρα και την ακούτε απο στόματα επιφανών τιτλούχων για τους πολιτικούς τους αντιπάλους.
Διαβάζετε κείμενα που ισοπεδώνουν ανθρώπους και συνειδήσεις…
“Αγνωστοί”, απο Πακιστανικά όπως λέγονται τηλέφωνα στέλνουν ανώνυμα και πρόστυχα μηνύματα σε κινητά, ανθρώπων που θέλουν να τους κλείσουν το στόμα ή να σταματήσουν την δράση τους.
Στην διάθεση της Αστυνομίας είναι και οι άνθρωποι και τα μηνύματα.
Και πλέον μπήκαν με επίσημο ρόλο και οι μπράβοι στην ζωή μας, κάνοντας το κλίμα στην Κόρινθο δηλητηριώδες με ότι αυτό συνεπάγεται.
Η Βία παράγει Βία και οφείλουν να το ξέρουν όσοι απερίσκεπτοι νομίζουν ότι είναι στο απυρόβλητο και μόνο αυτοί έχουν το δικαίωμα να…”πυροβολούν”…
Η χυδαιότητα δεν έχει καμία θέση στην πόλη και όποιος εκφράζεται με τέτοιο τρόπο,ενοχοποιώντας ανθρώπους που δεν του αρέσουν, πρέπει όχι μόνο να απομονώνεται αλλά και να μπαίνει αυτόματα στο περιθώριο..
Όσα συμβαίνουν και είναι πολλά από απειλές μέχρι ξυλοδαρμοί πρέπει να κινητοποιήσουν τα κοινωνικά και δημοκρατικά αντανακλαστικά της κοινωνίας μας και των ανθρώπων που δεν μπορούν να έχουν σχέση με την βρωμιά…!

Πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί, δημοσιογράφοι και αθλητικοί παράγοντες πρέπει να αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του.
Πλέον το δάκτυλο μπήκε στην πληγή…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn