Γιατί η Αρκαδία διασπά την Πελοποννησιακή έκθεση;

0
62
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου ενωμένα, στην μεγάλη έκθεση “Πελοπόννησος 2018“…πλην του κ. Γιάννη Μπουντρούκα…!
Ο κ.Μπουντρούκας πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, διαπίστωσε ότι η έκθεση της Κορίνθου, δεν καλύπτει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του, που είναι πέρα και πολύ μακριά από την Πελοπόννησο…!
Έτσι το Επιμελητήριο…θα συμμετάσχει μέσω Αρκαδικών επιχειρήσεων, που έχουν δηλώσει συμμετοχή.
Ο κ. Μπουντρούκας και πέρσι που έγινε η Πελοποννησιακή έκθεση στην Αργολίδα, πάλι είχε προβλήματα και δημιούργησε προβλήματα με αποτέλεσμα να κόψει την καλημέρα με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας.
Όταν όμως ήθελε την ψήφο των προέδρων για να γίνει πρόεδρος του περιφερειακού, αναγκάστηκε να μιλήσει σε όλους αλλά φαίνεται πως δεν ξέχασε την επιθυμία του.
Φέτος δημιουργεί προβλήματα στην Κόρινθο, προσβάλλοντας του επιχειρηματίες του νομού όπως και όλης της υπόλοιπης Πελοποννήσου.
Αν προσπαθεί να κάνει την Τρίπολη μόνιμη έδρα να το βγάλει από το μυαλό του λένε με μία φωνή και οι 6 πρόεδροι των Επιμελητηρίων…!
Και αν είναι φυσικό να είναι μικρή η Πελοπόννησος για τις φιλοδοξίες του κ.Μπουντρούκα ας εξηγήσει γιατί το επιμελητήριο Αρκαδίας ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ της χώρας που δεν είχε περίπτερο στην ΔΕΘ;;;
Και η ΔΕΘ μάλλον πάλι δεν καλύπτει τα όνειρα του…!

Προφανώς και κάτι άλλο συμβαίνει, το οποίο υπονομεύει τον περιφερειακό χαρακτήρα της έκθεσης “Πελοπόννησος 2018”, που το χρόνου θα γίνει στην Πάτρα.
Οφείλει ο κ.Γιάννης Μπουντρούκας να απαντήσει γιατί οι Αρκάδες υπο την καθοδήγηση του, μπαίνουν στο περιθώριο και επιχειρηματικά διασπούν την έκθεση.
Οφείλει να το κάνει γιατί ακούγονται πολλά στους νομούς…
Street Life

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn