To κρασί | Deux difux (Δύο Θεοί)

0
273
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θυμάσαι που πέρυσι το Le Sang de la Pierre επιλέχθηκε κατά γενική ομολογία σαν το καλύτερο ελληνικό κρασί; Ε, φέτος εμείς ψηφίζουμε Deux Dieux 2015 δαγκωτό! Ο Χρήστος και Σωτήρης Αϊβαλής έκαναν πάλι το θαύμα τους.

Ήρθε, έσπασε κάθε ρεκόρ βαθμολογίας στο botilia.gr και θα εξαφανιστεί άμεσα όπως κάνει πάντα. Με σημαντικές αλλαγές, το Deux Dieux 2015 της Οινοποιίας Αϊβαλή είναι εδώ και είναι συγκλονιστικό!

Μπορεί οι Θεοί να παρέμειναν δύο, ο ένας όμως από αυτούς, το Cabernet Sauvignon, έδωσε τη θέση του στο Syrah που πλέον συνοδεύει παραπάνω από επάξια το μαγικό Αγιωργίτικο.

Με ασύγκριτη προσοχή όπως λένε και οι ίδιοι στο αμπέλι, το Syrah έδωσε μόλις 240 κιλά/στρέμμα ενώ η απόδοση του εξαιρετικής ποιότητας Αγιωργίτικου από την περιοχή της Αλίκιζας, δεν ξεπέρασε τα 320 κιλά/στρεμμα. Τα αμπέλια παλιά, ξηρικά και στερημένα λίπανσης για χρόνια, έδωσαν όλο τους το ζουμί στα ελάχιστα τσαμπιά τους. Καταλαβαίνεις τώρα για τι συμπύκνωση μιλάμε.

Πλέον, τόσο ο Χρήστος σαν αμπελουργός, όσο και ο Σωτήρης σαν οινοποιός, έχουν θέσει ένα νέο σημαντικό στόχο. Και αυτός δεν είναι άλλος από την παραγωγή κρασιών βαθιάς παλαίωσης, με ζωή τουλάχιστον 15ετίας. Οι δύο ποικιλίες οινοποιούνται ξεχωριστά και ο πολύτιμος χυμός τους ωριμάζει για 25 μήνες σε γαλλικά δρύινα βαρέλια από το δάσος Allier. Αφού μπλενταριστούν το Deux Dieux ξεκουράζεται στη φιάλη για λίγο πριν φτάσει στο ποτήρι μας. Και τώρα έφτασε.

Το Deux Dieux 2015 της Οινοποιίας Αϊβαλή είναι μάλλον το πιο ολοκληρωμένο κρασί που έχουμε πιεί φέτος. Ένα κρασί που γεμίζει το στόμα από γωνιά σε γωνιά και εξελίσσεται ακόμη και εκεί, όσο το πίνεις.

Πότε να το πιείς;

Υποστηρίζουν ότι το έκαναν για να έχει μια 15ετία ζωής μπροστά του και μάλλον έχουν δίκιο. Το Deux Dieux 2015 λάμπει τώρα αλλά θα γίνει εκθαμβωτικό τα επόμενα χρόνια.

ΧΡΩΜΑ | ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑ |ΜΕΤΡΙΑ ΦΡΟΥΤΩΔΕΣ

ΣΩΜΑ | ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ |ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι βαθύ, σχεδόν αδιαπέραστο πορφυρό, με φωτεινές βιολετί ανταύγειες.

Μύτη έντονη και καθηλωτική με πυκνό κόκκινο και μαύρο φρούτο όπως ώριμο κεράσι, βύσσινο, βατόμουρο, μαρμελάδα μύρτιλλο και κασσίς. Πίσω από τα φρούτα έρχονται λουλούδια και φυτικές νύξεις: λεβάντα, βιολέτα, μαντζουράνα και ευκάλυπτος. Πιπέρι πράσινο, βανίλια, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, βούτυρο, πικρή σοκολάτα, δέρμα και κέδρος συντελούν στη δημιουργία ενός πραγματικά πολύπλοκου μπουκέτου που ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες.

Στο στόμα είναι γεμάτο, με μέτριες (+) τανίνες και ισορροπημένη οξύτητα. Ενώ οι τανίνες είναι αισθητές, είναι ζουμερές και πολύ καλοδουλεμένες, προσδίδοντας φοβερή δομή στο κρασί. Το φρούτο (κεράσι, μούρο, μύρτιλλο, κασσίς), σε κάθε εκδοχή: ζουμερό, ώριμο, τραγανό, καραμελωμένο, είναι τόσο πυκνό που το κόβεις με το μαχαίρι.  Πιπέρι, κανέλα, ευκάλυπτος, βανίλια, καραμέλα βουτύρου, καπνός, κέδρος, καφές και κακάο σε κάθε γουλιά. Επίγευση ξηρών καρπών που διαρκεί.

Τα τεχνικά

Χρώμα: Kόκκινο
Τύπος: Ξηρό
Χρονιά: 2015
Αλκοόλ: 14,5 %
Προέλευση: Νεμέα
Ποικιλία: Αγιωργίτικο, Syrah
Αρώματα: κεράσι, βύσσινο, βατόμουρο, μαρμελάδα μύρτιλλο, κασσίς, λεβάντα, βιολέτα, μαντζουράνα, ευκάλυπτος, πράσινο πιπέρι, βανίλια, μοσχοκάρυδο, μπαχάρι, βούτυρο, πικρή σοκολάτα, δέρμα, κέδρος
Μέγεθος Φιάλης: 750ml
Παραμονή σε βαρέλι: 25 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος: 18°C
Παλαίωση: 15 χρόνια
Πώμα: Φελλός
Βιολογικό: Όχι
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn