To “φάντασμα” Καλλίρη πλανιέται πάνω απο την πόλη..!

    0
    41
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Είναι μερικά πράγματα που επιμελώς αποκρύπτονται την ίδια στιγμή που τα συζητά ολόκληρη η κοινωνία.
    Αρκετές ημέρες τώρα την πόλη της Κορίνθου την διατρέχει η φήμη η οποία λέει ότι ο αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης ενέδωσε στο σκληρό μαρκάρισμα που είχε απο κομματικούς και κοινωνικούς παράγοντες της ΝΒΔ και είπε το ΝΑΙ στην κάθοδο του στις δημοτικές εκλογές,επικεφαλής ψηφοδελτίου για τον δήμο Κορινθίων.
    Η “φήμη” αυτή αναπαραγάγετε αλλά και σχολιάζεται ακόμα και απο εν ενεργεία στελέχη της παράταξης “Συμμαχία Πολιτών”, του κ.Βασίλη Νανόπουλου.
    Επίσημα δεν υπάρχει η παραμικρή κίνηση απο τον αντιπεριφερειάρχη, αλλά ανεπίσημα είναι κοινό μυστικό.
    Κάποιοι παράγοντες της ΝΔ στην Κόρινθο, βολιδοσκοπούν επιφανή αυτοδιοικητικά στελέχη της γαλάζιας παράταξης σε καθημερινή βάση, ίσως και πέρα απο την απόφαση του κ.Καλλίρη, δημιουργώντας όμως το κλίμα της καθόδου.
    Ο αντιπεριφερειάρχης το λογικότερο είναι ότι περιμένει την ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την περιφέρεια Πελοποννήσου.
    Αν το κόμμα στηρίξει δικό του υποψήφιο και όχι τον Πέτρο Τατούλη ο κ.Καλλίρης απελευθερώνεται απο τους ηθικούς ενδοιασμούς σε σχέση με τον περιφερειάρχη και μπορεί να κάνει τις επιλογές του.
    Δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση ο Καλλίρης να στηρίξει περιφερειάρχη κόντρα στην απόφαση του κόμματος και αυτό το ξέρουν ήδη στην Τρίπολη.
    Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι σήμερα απο το κτίριο της οδού Κροκιδά δεν βγαίνει προς τα έξω το παραμικρό…
    Το αυτοδιοικητικό “φάντασμα” του Καλλίρη πλανάται πάνω απο την πόλη και δημιουργεί έντονη όπως είναι αναμενόμενο ανασφάλεια στον κ.Νανόπουλο.
    Ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις τονίζει παντού και σε όλους ότι ήδη έχει πάρει το χρίσμα της ΝΔ και δεν φοβάται αλλά αυτό δεν είναι αληθινό.
    Απεναντίας μάλιστα. Στην Πειραιώς δεν έχουν πρόθεση για χρίσματα στους δήμους πλην ίσως των 4 μεγάλων πόλεων που η μάχη είναι καθαρά πολιτική.
    Δεδομένο είναι επίσης ότι μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου και ο κ.Καλλίρης θα έχει ξεκαθαρίσει την στάση του και η ΝΔ θα έχει αποσαφηνίσει τις θέσεις της σχετικά με την Πελοπόννησο, οπότε θα τρέξουν οι εξελίξεις και στον δήμο Κορινθίων.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn