Αλεξάνδρειο | Η Καταπληκτική νέα Ταινία του Θ.Μαραγκού ( Εν δυνάμει )

0
205
Θα προβληθεί στις 22 Σεπτεμβρίου,ημέρα Σάββατο,ώρα 9 μ.μ, στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ συνεδριακό
κέντρο Λουτρακίου η  νέα Ταινίας « Εν δυνάμει » του Θ. Μαραγκού.
Ο Θοδωρής Κολοβός με τον Πέτρο Ξεκούκη τον Γιώργο Ματαράγκα και την Κωνσταντίνα Δουβή είναι μεταξύ άλλων, οι πρωταγωνιστές της νέας ταινίας του Θόδωρου Μαραγκού με δική του υπογραφή σε σενάριο και σκηνοθεσία. Η παραγωγή είναι κοινωνική και παρουσιάζει με αισιόδοξη ματιά την κρίση στην Ελλάδα, συνδυάζοντας δράση και χιούμορ.
Οι ήρωες είναι απλοί, καθημερινοί άνθρωποι που έχουν έρθει αντιμέτωποι μεταξύ άλλων και με την Μάστιγα της οικονομικής Κρίσης και όλων των επακόλουθων αυτής. Προσπαθούν με διάφορους τρόπους να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις της καθημερινότητας, στις ψεύτικες υποσχέσεις αλλά και να προασπίσουν το θεσμό των ανθρωπίνων σχέσεων ! Ο Θόδωρος Μαραγκός, σκηνοθέτης της εμβληματικής ταινίας « Μάθε παιδί μου γράμματα» έχει στο ενεργητικό του πολλές ταινίες με έντονο το στοιχείο του Χιούμορ αλλά και του πολιτικού χαρακτήρα. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν : « Πώς να σωπάσω», « Ο Ισοβίτης», « Μπεε!» και πολλές ακόμα. Τα γυρίσματα της Ταινίας πραγματοποιήθηκαν κατά κόρον στους Αγίους Θεοδώρους, Κορινθίας ενώ να τονίσουμε πως στην ταινία ελαβαν μέρος  και  ηθοποιοί  από την Θεατρική ομάδα της ΦΛΟΓΑΣ.
Ιδιαίτερη εμφαση και στα καταπληκτικά πλάνα που αναδεικνύουν τις ομορφιές και αξιοθέατα της Περιοχής. Πολλές σκηνές γυρίστηκαν επίσης σε Κινέτα, Ισθμό Κορίνθου, Μέγαρα και Αθήνα. Είμαστε σίγουροι πως η Ταινία του Θ. Μαραγκού θα αγαπηθεί από όλους τους Σινεφίλ !

Γεννήθηκε το 1944 στα Φιλιατρά Μεσσηνίας και ξεκίνησε την καριέρα του ως σκιτσογράφος- γελοιογράφος για διάφορα περιοδικά, ενώ συγχρόνως σπούδασε ζωγραφική. Έχει ακόμη ασχοληθεί με την τηλεόραση, σκηνοθετώντας τις σειρές Εμμονες ιδέες και Πέρα απ’ τον Ορίζοντα. Τα σενάρια όλων των ταινιών αποτελούν έργο του. Εχει επίσης εμφανιστεί στη ταινία μικρού μήκους Θαύματα Στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας του Στέργιου Νιζήρη το 1998.