Σπαθοβούνι | EKO Racing Dirt Games στο Διαδρόμιο

0
121
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Επιστροφή στην δράση μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα για την ομάδα των SR Kartcross.
Στην γνώριμη πίστα του Διαδρόμιου οι Γιώργος Ζυμαρίδης, Νικόλας Χαλιβελάκης και Χρήστος Σουρτζής στα 600 κ.εκ και ο Κώστας Σωτηρόπουλος στα 750 κ.εκ θα αγωνιστούν στον δεύτερο αγώνα των EKO Racing Dirt Games.
Σας περιμένουμε όλους το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου να απολαύσετε άφθονο θέαμα και έντονο συναγωνισμό!

H Πλειάδες Motors AE, πιστή στα ραντεβού της, θα βρίσκεται το Σαββατοκύριακο 15-16 Σεπτεμβρίου στον φιλόξενο «Διαδρόμιο» Σπαθοβουνίου.

Ως υποστηρικτής – χορηγός, η Subaru θα είναι παρούσα στον γνώριμο γι’ αυτήν χώρο προσφέροντας την ευκαιρία στον κόσμο να γνωρίσει από κοντά το νέο Subaru XV 1.6, το βραβευμένο SUV της ως BEST IN CLASS στην Κατηγορία των Μικρών Οικογενειακών Αυτοκινήτων, από τον ανεξάρτητο Οργανισμό Euro NCAP. Οι θεατές του αγώνα θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπληκτικό θέαμα που προσφέρουν οι χωμάτινες φόρμουλες της Speedcar και να κάνουν test-drive με το Subaru XV.

Η ομάδα της εταιρείας, η Speedcar Motul Team Greece, θα δώσει το παρών παρατάσσοντας 5 Speedcar στην γραμμή της εκκίνησης. Οι συνήθεις ύποπτοι «Αμερικάνος», Κωσταντίνος Χριστόπουλος και Γιάννης Χεκιμιάν θα εκπροσωπήσουν την ομάδα στην κατηγορία Kartcross έως 600cc, ενώ ο Μπάμπης Γαζετάς θα διεκδικήσει την διάκριση στην κατηγορία των 750cc. Στην κατηγορία Open θα συμμετάσχει και ο πολύπειρος συνοδηγός αγώνων Σπύρος Δεμερτζής με Speedcar R1 1000cc, για πρώτη φορά στα πηδάλια αγωνιστικού!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn