Όταν εκείνος είναι αμέτοχος σε σπίτι και παιδιά

0
124
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Φεύγει το πρωί για τη δουλειά, γυρίζει αργά το απόγευμα, παίρνει και κανένα τηλέφωνο στο ενδιάμεσο. Πληρώνει τους λογαριασμούς, είναι συνεπής στα οικονομικά, ενδιαφέρεται για τα παιδιά του αλλά δεν είναι και σε καθημερινή τριβή μαζί τους.

Και μάντεψε ποιος φορτώνεται όλα τα υπόλοιπα. Εσύ φυσικά. Που είτε είσαι νοικοκυρά, είσαι υποχρεωμένη να τα κάνεις, είτε εργαζόμενη, είσαι γυναίκα και μάνα, άρα και πάλι υποχρεωμένη να τα κάνεις όλα μόνη σου.

Γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα. Γιατί εσένα θέλουν τα παιδιά. Γιατί μπορείς. Απλά.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς. Κλατάρεις. Φτάνεις στα όρια υπερκόπωσης. Παίρνεις πολυβιταμίνες. Δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Τον παραμελείς. Σε βάζεις στην άκρη. Δεν έχεις διάθεση για σεξ. Δεν σου μένει ούτε ένα ευρώ να ξοδέψεις για σένα. Είσαι συνέχεια στα γκάζια.

Υπερβολικό; Μπα. Η καθημερινότητα πολλών γυναικών σήμερα που τρέχουν να τα προλάβουν όλα, και δεν φτάνουν. Δεν προφταίνουν.

Το «τα κάνω όλα μόνη μου» είναι μια μεγάλη παγίδα στην οποία πέφτουμε οι περισσότερες γυναίκες. Δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνες μας. Και δεν πρέπει.

Χρειάζεται και η εμπλοκή του συντρόφου μας, η ενασχόληση του μπαμπά με τα παιδιά, η επαφή του ζευγαριού και η αίσθηση ότι είμαστε μία οικογένεια. Μαζί.

Ας μην κατηγορούμε όμως τους άντρες. Βολικό να κάνουν ό,τι κάνουν. Ας αναρωτηθούμε γιατί δεν μιλάμε. Όχι για να γκρινιάξουμε αλλά για να τους πούμε πώς αισθανόμαστε. Πραγματικά, δεν έχουν ιδέα. Ούτε για αυτό ούτε για το πόσο κάνει ένα μπουκάλι γάλα αυτή τη στιγμή στο σούπερ μάρκετ.

Μίλα του. Εξήγησέ του. Θα δεις που όλα θα φτιάξουν.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn