Η κρίση έδιωξε τους Ελληνες από τους οίκους ανοχής

0
27
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

❱❱ Eνα άκρως αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, που μαρτυρά την κατάσταση που επικρατεί στους οίκους ανοχής της Αθήνας εν μέσω οικονομικής κρίσης, δημοσιεύτηκε στην ημερήσια πρωινή αμερικανική εφημερίδα «New York Times»

Ο αρθρογράφος σε οδοιπορικό που πραγματοποίησε στην οδό Φυλής συνομίλησε από κοντά τόσο με τα κορίτσια που εκδίδονται όσο και με τις υπεύθυνες των οίκων ανοχής, βγάζοντας το συμπέρασμα πως αν και οι τιμές στον πληρωμένο έρωτα παρουσιάζουν σημαντική πτώση, οι Eλληνες πελάτες είναι περιορισμένοι αριθμητικά σε σχέση με άλλες δεκαετίες κι αυτό γιατί δεν έχουν πλέον χρήματα να πληρώσουν.

Οπως παραδέχονται οι ίδιες σχετικά με την πελατεία τους, σε μεγάλο βαθμό είναι μετανάστες, με τους περισσότερους να ζουν στα διαμερίσματα πάνω από τους οίκους ανοχής.

Αλλο ένα θλιβερό συμπέρασμα του ρεπορτάζ ήταν πως τα περισσότερα κορίτσια που εργάζονται επιλέγουν το επάγγελμα της ιερόδουλης από ανάγκη και όχι από επιλογή. Οπως η Μόνικα, η οποία, εξαιτίας του πρώην αφεντικού της που δεν την πλήρωνε, έφτασε σε σημείο να κλειστεί στον οίκο ανοχής προκειμένου να συγκεντρώσει τα χρήματα για να πληρώσει τον δεύτερο χρόνο των σπουδών της σε σχολή μαγειρικής.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn