Η ελληνική τσάντα παραλίας που φοριέται παντού

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Αν οι τσάντα είναι το πιο «χαϊδεμένο» αξεσουάρ στον κόσμο της μόδας, η τσάντα παραλίας είναι η λιγότερο δημοφιλής εκδοχή της. Λιγότερο δημοφιλής όχι ως προς τη χρήση, αλλά ως προς τη fashion προσέγγιση- σπάνια έχουμε δει μια τσάντα παραλίας να γίνεται «ποθητό item» και «must have» της σεζόν.

Οι τσάντες παραλίας Lovegreece δε φιλοδοξούν να γίνουν κάτι τέτοιο- μια καυτή τάση εφήμερης διάρκειας. Το ελληνικό brand που δημιουργεί σουβενίρ με έξυπνα twist, όπως T-shirts, πετσέτες, καπέλα και αξεσουάρ, λανσάρει φέτος υπέροχες, μεγάλες και άνετες τσάντες που θα αποκτήσουν φανατικό κοινό.

Οι τσάντες παραλίας Lovegreece είναι παντός καιρού

Εκτός από το μινιμαλισμό, τη χρωματική απλότητα και το oversized μέγεθος, το βασικό χαρακτηριστικό τους είναι η ευελιξία– μπορούν να κρατηθούν παντού και όλες τις ώρες-  είτε στην παραλία, γεμάτες αντηλιακά, πετσέτες, ένα βιβλίο και πολλούς κόκκους άμμου, είτε μια βροχερή μέρα στο Αμβούργο, ως άνετες tote bags για τις δουλειές στην πόλη, με έναν αέρα νοσταλγίας για το καλοκαίρι που πέρασε.

Οι περισσότεροι από τους καμβάδες που χρησιμοποιούνται, φτιάχνονται σε μικρά εργοστάσια σε όλη την Ελλάδα ενώ οι δερμάτινες λαβές σου εγγυώνται ότι η Lovegreece bag σου θα αντέξει όσο και αν είναι το βάρος. Παράλληλα, θα λατρέψεις τα mediterranean chic χρώματα όπως χακί, ναυτικό μπλε, μπεζ, λευκό και μαύρο.

Το brand Lovegreece, αντιμετωπίζει το τουριστικό με την πιο σύγχρονη και καλαίσθητη έννοιά του και δημιουργεί items που απλώς θέλεις να κρατάς.

Δες εδώ τρεις εκδοχές τους.

Δες το εδώ. 

Denim chic

Δες το εδώ. 

Pop- λευκό και κόκκινο

Δες το εδώ. 

Safari chic
xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn