Η πόλη της Κορίνθου θα βγάλει τους δύο πρώτους!

0
120
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της Κορίνθου σιγά-σιγά ανοίγουν τα χαρτιά τους, όσο κυλούν οι ημέρες και περνούν οι μήνες.
Ολα δείχνουν μία πολύ ισχυρή μάχη για το ποιοί θα περάσουν στον δεύτερο γύρο για να διεκδικήσουν μετά τον τίτλο του δημάρχου.
Η κατάσταση στους πρώην καποδιστριακούς δήμους λίγο πολύ έχει αρχίσει να διαμορφώνεται με βάση τα ονόματα και τις παρεμβάσεις που κάνουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και τα επιτελεία τους.
Συνολικά ο δήμος Κορινθίων έχει 50.000 ψηφοφόρους που στα δημοτικά δεν μπορούν να καταταγούν σε ομαδοποιήσεις, όπως συμβαίνει στις πολιτικές εκλογές γιατί έχουν διασπαρεί οι κοινωνικές ομάδες και οι παράγοντες.
Η πόλη της Κορίνθου και ο παλιός δήμος (με τα γύρω χωριά) ξεπερνά τους 30.000 ψηφοφόρους με τον Συνοικισμό να έχει περίπου 9.000 ψηφοφόρους.
Γίνεται αντιληπτό ότι η μάχη του δευτέρου γύρου θα δοθεί στην πόλη της Κορίνθου, η οποία θα κρίνει και τους δύο πρώτους.
Οποιος πάρει προβάδισμα στην πόλη θα μπεί και στους δεύτερο γύρο, αφου πάρει αξιοπρεπή αριθμό ψήφων στους πρώην δήμους.
Η Κόρινθος στην οποία συγκεντρώνονται οι ελίτ αλλά και τα λόμπυ, δεν είναι ούτε εύκολα αναγνωρίσιμη ούτε μπορεί να ελεγχθεί.
Ο δήμαρχος με την ανακατασκευή της πλατείας στα Περιβολάκια στοχεύει ακριβώς στην καρδιά του δήμου και στις κοινωνικές ομάδες της πόλης που θέλουν μια αισθητική αλλαγή στην καθημερινότητα τους.
Ομως τα έργα δεν βγάζουν δήμαρχους είναι γνωστό αυτό, παρά την προσπάθεια.
Την πόλη της Κορίνθου θα την κερδίσει όποιος σωστά και οργανωμένα πάρει το κλίμα του νικητή στις παρέες και ιδιαίτερα στις νεολαιίστικες παρέες.
Αυτό απαιτεί σωστά μηνύματα, σωστούς ανθρώπους να τα μεταφέρουν μα πάνω απο όλα απαιτεί πολύ “καθαρή” εικόνα των υποψηφίων.
Δεν έχει απαντηθεί ακόμα (ίσως είναι νωρίς) ένα βασικό ερώτημα.
Θέλει η πόλη της Κορίνθου αλλαγή στον δήμο;
Και βέβαια ποιός θα καρπωθεί το αίτημα για αλλαγή.
Οι απαντήσεις θα έλθουν αρκετά σύντομα γιατί ο καιρός πλησιάζει.
Θα περιμένουμε τον Σεπτέμβριο τους υποψήφιους να ανακοινώσουν τα βαριά τους ονόματα και τότε θα αρχίζει να ξεθολώνει το τοπίο.
Αυτή την στιγμή στο κέντρο της Κορίνθου είναι μοιρασμένες οι εντυπώσεις.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn