Και στο βάθος βλέπουν…Πελοπίδα Καλλίρη…!!!!

    0
    139
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Οι εξελίξεις στον χώρο της ΝΔ τρέχουν με έντονους ρυθμούς στον δήμο Κορινθίων και για τους περισσότερο μυημένους ήδη υπάρχουν σημαντικά βήματα.
    Μπορεί να μην αρέσει η αλήθεια ή να στεναχωρεί αλλά όταν κάνεις ότι δεν την βλέπεις τα πράγματα γίνονται χειρότερα.
    Υψηλόβαθμα τοπικά στελέχη της τοπικής ΝΔ ακόμα και μέλη της ΝΟΔΕ βλέπουν ότι η δημαρχεία το 2019 χάνεται και έχουν αναλάβει δράση, εδώ και καιρό.
    Σας έχω έγκαιρα ενημερώσει ότι στα παρασκήνια έχει φουντώσει ο πόλεμος και οι διαβουλεύσεις.
    Οι παράγοντες της ΝΔ βλέπουν τα στελέχη τους να πηγαίνουν σε Πνευματικό, Σταυρέλη και Χασικίδη χωρίς να μπορεί η υποψηφιότητα του κ.Βασίλη Νανόπουλου, να συσπειρώσει τον χώρο.
    Διαπιστώνουν ότι ακόμα και στενοί συνεργάτες βουλευτών και πρώην βουλευτών έχουν ανακοινώσει την κάθοδο τους με τους παραπάνω υποψήφιους και πλέον εκτιμούν ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.
    Η φήμη ότι θα κατέβει υποψήφιος δήμαρχος ο πρώην βουλευτής Κώστας Κόλλιας για ένα διάστημα συγκράτησε τις τάσεις φυγής αλλά μόλις απέσυρε το ενδιαφέρον του, συνεχίστηκε η ροή προς Σταυρέλη και Χασικίδη.
    Τις παραπάνω διαπιστώσεις τις έχουν μεταφέρει και στα κεντρικά της ΝΔ με την επισήμανση ότι αν δεν πάρει χρίσμα ο κ.Νανόπουλος τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Ο ίδιος ο κ.Νανόπουλος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει ούτε χρίσμα μα ούτε και στήριξη…!
    Την τελευταία εβδομάδα έχουν γίνει πολλές συναντήσεις γαλάζιων στελεχών με αντικείμενο την εξεύρεση προσώπου που θα ενώσει και θα συσπειρώσει τον πολιτικό χώρο.
    ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ..
    Σας το έχω πεί πριν 20 ημέρες το όνομα.
    Είναι ο αντιπεριφερειάρχης Πελοπίδας Καλλίρης, ο οποίος ακόμα δεν μιλά γιατί είναι λογικό να έχει ηθικές δεσμεύσεις με τον Πέτρο Τατούλη…
    Ομως οι εξελίξεις τρέχουν ασταμάτητα….

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn