Χασικίδης | Ολα θα γίνουν στον σωστό χρόνο…!

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Έχει τον δικό του πολιτικό κώδικα και με αυτόν δουλεύει αόρατα ίσως πολλές φορές αλλά ουσιαστικά λένε στο επιτελείο του.
Ο Χρήστος Χασικίδης, ετοιμάζεται να μπει στην μάχη ξεκούραστος και αισιόδοξος, επιχειρώντας να καταφέρει επικοινωνιακό αιφνιδιασμό.
Στιςς αρχές του επόμενου μήνα θα κάνει την ανακοίνωση πολλών ονομάτων υποψηφίων, αφου προηγηθεί η παρουσίαση του σήματος και του ονόματος του συνδυασμού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ηχηρά κοινωνικά ονόματα θα στρατευθούν μαζί του και στην πόλη και στους πρώην δήμους, που θα δημιουργήσουν αίσθηση αλλά και θα καλύψουν τον χρόνο που έχει χαθεί.
Ο γιατρός έχει επίγνωση των χρόνων και πιστεύει πολύ στην “σωστή στιγμή”, με αποτέλεσμα να μελετά προσεχτικά τις κινήσεις του.
Γνωρίζει επίσης ότι ο πολιτικός χρόνος δεν είναι απεριόριστος και έχει δώσει εντολή στους πιο στενούς φίλους του να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να μπορεί να δουλέψει ελεύθερα στην κοινωνία.
“Ακόμα και αύριο μπορούμε να ανακοινώσουμε πλήρες ψηφοδέλτιο”, μας εκμυστηρεύθηκε στενός συνεργάτης του που θα είναι υποψήφιος και συνέχισε…“όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο και με τον σωστό τρόπο”…!
Εν αναμονή λοιπόν..!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn