Μήπως μπερδεύτηκαν τα πράγματα στο Κιάτο;

    0
    22
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Η υποψηφιότητα του Μάρκου Λέγγα, έχει διαμορφώσει ένα νέο σκηνικό στο Κιάτο, το οποίο είναι υπο διαμόρφωση.
    Ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, δείχνει άτρωτος μέχρι αυτή την στιγμή και αυτό τον οδηγεί σε μία υπεροπτική πολιτική, απέναντι στους αντιπάλους του.
    Δείχνει…σαν να μην τους βλέπει!
    Το σκηνικό λοιπόν διαμορφώνεται ως εξής:
    Ο δήμαρχος, δεν έχει απώλειες και θα συνεχίσει με την ίδια ομάδα και την ίδια μέθοδο.
    Ο Νίκος Ζαχαρόπουλος, έχει ξεκινήσει νωρίς και θα κάνει τον δικό του συνδυασμό, περιμένοντας την στήριξη, των “προοδευτικών” δυνάμεων του δήμου.
    Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, ξεκινά στις αρχές Δεκεμβρίου, με βάση τα ορεινά και φλερτάρωντας ανοικτά με την στήριξη της ΝΔ.
    Ο Μάρκος Λέγγας, ουσιαστικά θα μπεί στην μάχη μετά τα Χριστούγεννα. αλλά μέχρι τότε μεθοδικά κτίζει το προφίλ του. με ένα διαφορετικό κοινωνιστικό τρόπο απο τους άλλους.
    Ερωτηματικό παραμένει ο Σωτήρης Σπηλιωτακάρας, που έχει ισχυρή βάση στην παραδοσιακή δεξιά του Κιάτου και στα αυτοδιοικητικά στελέχη. Κάνει συναντήσεις αλλά δεν έχει προχωρήσει σε δήλωση των προθέσεων του.
    Με δεδομένο ότι οι Σταματόπουλος, Παπαγεωργίου και Λέγγας έχουν κοινή βάση τους πρώην δήμους Στυμφαλίας και Φενεού, όλα θα κριθούν στο κέντρο του Κιάτου και στα πέριξ χωριά.
    Οι υποψηφιότητες αυτές, ανεξάρτητα απο την δυναμική που θα αναπτύξουν ξεχωριστά, σίγουρα θα πάνε τις εκλογές σε δεύτερο γύρο και έχει πολύ σημασία ποιός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σπύρο Σταματόπουλο, στις αρχές Ιουνίου του 2019.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn