Εχει “ξεφύγει” ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας

0
13
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΤΥΧΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ……

Όταν ο κορυφαίος εκφραστής του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας μιλούσε με σεξιστικό τρόπο για την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά είπα ότι δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοιος κατήφορος και έγραψα: «Στην Αρκαδία ο πολιτικός λόγος διαχρονικά ήταν μέσα σε ένα πολιτισμένο πολιτικό πλαίσιο. Το ίδιο και η πολιτική αντιπαράθεση. Δε θέλω να πιστεύω ότι αυτό το κεκτημένο ανήκει πια στο παρελθόν… Θέλω να πιστεύω ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό από πλευράς κορυφαίου τοπικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που θα καταδικαστεί και από τον ίδιο το ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας… Ίδωμεν !!!».
Βέβαια έπεσα έξω. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν καταδίκασε το γεγονός αλλά μάλλον το επικρότησε και να σήμερα που αποδεικνύεται ότι το πηγάδι δεν έχει πάτο για ορισμένους… Ο ίδιος πολιτικός παράγοντας της Αρκαδίας δήλωσε ότι τις φωτιές τις έβαλαν για να ρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ και να παραμείνει η χώρα στα μνημόνια….
Ντροπή, Ντροπή, Ντροπή…..
Κάποιοι συνειδητά μετατρέπουν την πολιτική ζωή του τόπου σε ζούγκλα….

Τάσος Αποστολόπουλος

Γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: «Οι φωτιές μπαίνουν για να αποσταθεροποιηθεί η Κυβέρνηση»!

Οργισμένη αντίδραση από τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο: «Αθλιότητες, δεν διαφέρει σε τίποτα με τον Καμμένο – Ντροπιάζουν τους αγωνιστές της Αριστεράς – Απόλυτη ξεφτίλα και παράνοια»
Την άποψη ότι οι φωτιές μπαίνουν και καίγονται άνθρωποι για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση για να μην βγούμε από τα μνημόνια εξέφρασε μέσα από το προφίλ του στο facebook ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, Τάσος Παπαζαχαρίας!

Στην ανάρτησή του που την συνοδεύει μάλιστα και με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα εφημερίδων από το 1964 για τα γεγονότα στον Γοργοπόταμο αναφέρει: «Πριν από χρόνια προκειμένου να αποσταθεροποιήσουν τη πολιτική ζωή της χώρας, έβαζαν νάρκες και σκότωναν το κόσμο σε γιορτές, όπως έγινε το Νοέμβριο του 1964 στο Γοργοπόταμο!

Τώρα για να αποσταθεροποιήσουν τη κυβέρνηση και για να μη προλάβουμε να ζήσουμε την έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια, βάζουν φωτιές και καίνε τους Ανθρώπους»!!!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn