VIP τουρισμός | Πόσα γιοτ βρίσκονται στην Ελλάδα;

0
215
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο παρακάτω πίνακας δείχνει τις 20 κορυφαίες χώρες όπου τα σκάφη ανέφεραν τελευταία θέση μεταξύ 23 Ιουλίου και 27 Ιουλίου, σύμφωνα με τις υπηρεσίες εντοπισμού σκαφών του Bloomberg.

Αναλυτικά, ο γνωστός αριθμός σκαφών του Μαυροβουνίου αυξήθηκε αυτή την εβδομάδα καθώς 21 επιπλέον κότερα ανέφεραν την τελευταία θέση τους από τις ακτές της Αδριατικής τις τελευταίες πέντε ημέρες. Την περασμένη εβδομάδα, κανένα σκάφος δεν ανέφερε θέση στον γραφικό κόλπο του Κotor και στο Porto Μontenegro.

Ο γνωστός αριθμός γιοτ του Καναδά αυτή την εβδομάδα είναι ο υψηλότερος από τότε που άρχισε η λειτουργία του tracker, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Υπάρχουν 23 σκάφη που κυκλοφορούν σε Βανκούβερ και Νέα Σκωτία.

Οι πρώτες τέσσερις θέσεις του πίνακα βαθμολογίας παρέμειναν αμετάβλητες καθώς η Ιταλία διατήρησε το προβάδισμα σε γνωστό αριθμό σκαφών, παρά την εβδομαδιαία πτώση 30 σκαφών. Οι ΗΠΑ είδαν τη δεύτερη μεγαλύτερη εβδομαδιαία αύξηση και κρατήθηκαν στην τρίτη θέση, μόλις τέσσερα γιοτ πίσω από τη Γαλλία ενώ η Ελλάδα είναι στην τέταρτη θέση με 106 συνολικά γιοτ.

 

yacht.png

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn