Υπάρχει σχέδιο δράσης για τα αδέσποτα στην Κορινθία;

0
52
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Υπάρχει μέριμνα Κράτους ,_ Δήμων???
ΌΧΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ!!!!

Καθημερινά εγκαταλείπονται εκατοντάδες ζώα, σε κάδους σκουπιδιών, σε πλατείες, στις παραθαλάσσιες περιοχές η λίγο παραεξω από τον αστικό ιστό για να βρουν βέβαιο θάνατο, εκτός φυσικά αν είναι τυχερά και κάποια φιλοζωική η φιλοζωος τα περιμαζεψει!
Εγκαταλείπονται από τους άσπλαχνους ιδιοκτήτες τους όχι σαν ζωντανοί οργανισμοί αλλά σαν λούτρινα αντικείμενα! Αποτέλεσμα να βιώνουν στο έπακρο το σκληρό αίσθημα της εγκατάλειψης.
Η οικονομική κρίση διόγκωσε το πρόβλημα σε ανυπέρβλητο βαθμό!
Που είναι τα δημοτικά κυνοκομεια!?
Μικρά καταφύγια μερικών Δήμων αποτελούν στην πλειοψηφία τους συνώνυμα κολαστηριων όπου τα ανυπεράσπιστα ζώα διαβιούν σε άθλιες συνθήκες , υποσιτισμενα, περιμένοντας εν τέλει μαρτυρικό θάνατο.
Οι χωματερές γεμάτες από αδέσποτα σε άθλιες συνθήκες_ στους δρόμους της Κορίνθου περιφέρονται μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού ψάχνοντας τους γνωστούς φιλοζωους για την καθημερινή φροντίδα τους!
Η χωματερή Λουτρακίου Κ . Γκιώνη ντροπή για το Ελληνικό πολιτισμό και την κουλτούρα μας ( δεν κάνετε απολύτως τίποτα) , αφήνετε αβοήθητες αυτές τις ψυχουλες περιμένοντας τους φιλοζωους από Αθήνα , Ασπρόπυργο , Κόρινθο και Μέγαρα να κάνουν αυτοί αυτό που θα έπρεπε να είχατε ήδη φροντίσει εσείς!
Αγαπητοί συνάνθρωποι , περιβαλλοντικές και Φιλοζωικές οργανώσεις και ομοσπονδίες πραγματικά υπάρχει σοβαρός προβληματισμός!
Χρειάζεται κοινό σχέδιο και κοινή προσπάθεια , με συγκεκριμένο εθνικό πρόγραμμα δράσης.
Απαιτούνται υποδομές και λειτουργίες κ Δήμαρχε της Κορίνθου για τα αδέσποτα ζώα!
Βοηθήστε τις φιλοζωικές οργανώσεις οικονομικά και μη μεταθετετε τις ευθύνες και συνηθίζεται το γνωστό ,: ότι δηλαδή το επίσημο κράτος είναι υπεύθυνο ,( όχι παροχή οικονομικής βοήθειας) και εσείς αποποιησθε των ευθυνών σας,,!

ΑΥΣΤΗΡΆ ΚΑΙ ΕΠΕΊΓΟΝΤΑ ΜΈΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ!
Κ Δήμαρχοι αναλάβατε τις ευθύνες σας και υποχρεώσεις σας,
Νόμος υπ’αριθμ. 4039/ 12
Κυρίες και Κύριοι αντεισαγγελεις σας παρακαλώ θερμά να παρεμβετε και να θέσετε τους Δήμους προ των ευθυνών τους!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn