Θ.Μανάβης | Θα μεγαλουργήσουν και πάλι Βέλο και Βόχα!

0
183
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Θανάσης Μανάβης το 2014, κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Βέλου-Βόχας, έχοντας στην διάθεση του 60 ημέρες να αντιμετωπίσει μία δημοτική αρχή, που είχε μία ακόμα ευκαιρία.
Κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 20% και να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Αυτό θεωρήθηκε και ήταν μία πολύ μεγάλη επιτυχία.
Το 2019 θα είναι και πάλι υποψήφιος αλλά όλα είναι πλέον διαφορετικά. Μας τα περιγράφει ο ίδιος στην συνέντευξη που ακολουθεί:
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Μανάβη, τι έχει αλλάξει απο το 2014 μέχρι σήμερα και σας κάνει αισιόδοξο;
Θ.Μ.: Τα πάντα. Το ’14 ήταν μία νεανική παρόρμηση που βγήκε απο μέσα μου για να προσφέρω. Ομως απο όλα όσα χρειάζονται για να κατέβεις σε εκλογές δεν είχα σχεδόν τίποτα, είχα επίσης άγνοια κινδύνου και λίγους καλούς φίλους κοντά μου που επιστρατεύθηκαν.
Σήμερα όλα είναι αλλοιώς. Μαζί μου βρίσκεται μία ισχυρή αυτοδιοικητική ομάδα, που έχει διακριθεί για το ήθος της, την αποτελεσματικότητα και την αγάπη που έχουν όλοι για τον δήμο μας.
Καθημερινά πολλοί άνθρωποι, ιδιαίτερα νέοι δηλώνουν συμμετοχή στην “Νέα Πνοή” αλλά και εγώ προσωπικά πιστεύω ωρίμασα και πλέον μπορώ να είμαι χρήσιμος σε όλους τους τομείς.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Μα..λένε ότι ο Αννίβας και οι άνθρωποι του έχουν φτιάξει τείχος που δεν μπορεί να πέσει…
Θ.Μ.: Είναι αλήθεια ότι ο κ.Παπακυριάκος έγινε δήμαρχος το 2010 υψώνοντας την σημαία της κάθαρσης, του καλού παιδιού και του νοικοκύρη. Παράλληλα να μην το ξεχνάμε ο Νίκος Ραχανιώτης δέχθηκε μία ισχυρή προδοσία. Η εποχή ήταν περίεργη για τον δήμο μας και έτσι η νέα δημοτική αρχή επί 8 χρόνια αναπαύθηκε στην ασφάλεια που της έδινε το κακό παρελθόν όπως η ίδια έλεγε.
Μετά απο 8 χρόνια αδράνειας η δημοτική αρχή έχει χάσει και το ηθικό πλεονέκτημα αλλά και έχει φανεί σε όλους ότι ήταν ανίκανη να διαχειριστεί τον δήμο.
Τα πάντα έμειναν στάσιμα. Τα πάντα πήγαν προς τα πίσω. Ολοι οι δήμοι της χώρας κάνουν όνειρα, κάνουν σχέδια, κάνουν έργα, κάνουν μελέτες τουλάχιστον  και λύνουν προβλήματα αλλά εδώ δεν κινείται φύλλο.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Και αυτή την φορά μπροστά σας είναι και πάλι ο κ.Νίκος Τσίτουρας, πως θα το αντιμετωπίσετε αυτό;
Θ.Μ.: Εκτιμώ και σέβομαι τον κ.Τσίτουρα, όμως η δική μας προσπάθεια έχει υπερβεί τέτοια ζητήματα γιατί εμείς έχουμε πολιτικό αντίπαλο τον κ.Παπακυριάκο και τα άλυτα προβλήματα του δήμου. Καλούμε βέβαια τον κ.Τσίτουρα να ενταχθεί στο λαϊκό ρεύμα που κάθε μέρα μεγαλώνει αλλά η επιλογή είναι δική του.Να είστε σίγουροι ότι οι επόμενοι μήνες θα φέρουν και μεγάλες ανατροπές.
Θέλουμε να βάλουμε και πάλι μπροστά την μηχανή του δήμου μας και δεν περισσεύει κανείς στην προσπάθεια αυτή αλλά και δεν πρόκειται να μας σταματήσει κανείς.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ποιό είναι το καινούριο που φέρνετε στον δήμο Βέλου-Βόχας για να σας δώσει ο κόσμος την δημαρχεία;
Θ.Μ.: Ολοι εμείς που είμαστε στην “Νέα Πνοή”, ο καθένας ξεχωριστά πριν ασχοληθεί με τον δήμο έχει γράψει την προσωπική ιστορία, επαγγελματικής και κοινωνικής επιτυχίας. Εχουμε δοκιμαστεί στην αγορά, στην πιάτσα, στο χωράφι αλλά και στην αυτοδιοίκηση οι πιο έμπειροι.
Οι συμπολίτες μας ξέρουν καλά τον καθένα μας.
Ακόμα μιλάνε στην περιοχή για τις απίστευτες διοικητικές ικανότητες του Γιάννη Μπουτσούκου σαν αντιδήμαρχου, ακόμα μιλάνε για την ευγένεια, την ανθρωπιά και την σοφία του Νίκου Ραχανιώτη, όπως κανείς δεν ξεχνά τις θητείες επιτυχίας του Τάκη Κατσιφόλη, για να αναφέρω ενδεικτικά κάποιους συνεργάτες μου, απο την παλιά φουρνιά.
Το καινούριο που φέρνουμε είναι η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Μπορούμε και θα λύσουμε όλα τα μεγάλα προβλήματα του δήμου, γιατί οι πιο έμπειροι ξέρουν το πως και εμείς οι νεώτεροι με όλη μας την ορμή 24 ώρες το 24ώρο θα δουλέψουμε για τον δήμο.
Ο δήμος Βέλου-Βόχας έχει ανάγκη απο λύσεις και όχι απο θεωρίες.
Χορτάσαμε θεωρίες και καλά παιδιά αλλά:
-Δεν έχουμε νερό να πιούμε
-Τα χωράφια μας ξεραίνονται απο την έλλειψη νερού
-Δεν έχουμε αποχέτευση
-Το Βραχάτι είναι παραμελημένο
-Τα χωριά έχουν αφεθεί στην μοίρα τους.
-Τα σκουπίδια μας μόνο ο Θεός ξέρει που πάνε.
Καμία θεωρία λοιπόν και μόνο σηκωμένα μανίκια και δουλειά.
Δεσμευόμαστε ότι ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ τα μεγάλα προβλήματα γιατί μόνο αυτό έχει ενδιαφέρον να ασχοληθείς με την αυτοδιοίκηση.
Να είσαι χρήσιμος και αποτελεσματικός για τους συμπολίτες σου.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο κ.Παπακυριάκος “απειλεί” μέσα απο το facebook ότι θα πλημμυρίσει τον τόπο έργα μέχρι τις εκλογές…
Θ.Μ: Τα φειςμπουκικά έργα έχουν την ίδια αξία με τα έργα βιτρίνας για λίγες ψήφους. Καμία δηλαδή.Με μερικά likes δεν δημιουργείς καλύτερη ποιότητα ζωής στους συμπολίτες σου.
Ο τόπος μας αξίζει τα καλύτερα γιατί οι άνθρωποι που κατοικούμε εδώ είμαστε απο το παρελθόν μέχρι και σήμερα ικανοί να μεγαλουργούμε.
ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
Θα το δείτε αυτό.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn