Γιατί το δημόσιο επιμένει ότι ο ΠΑΣ Κόρινθος χρωστά 556.000 ευρώ..!

0
208
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τώρα που κάθησε η σκόνη απο το περσινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Κορινθίας, μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό αλλά σοβαρό ρεπορτάζ, χωρίς να κατηγορηθούμε για υποκειμενισμό.
Η πρωταθλήτρια ομάδα της κατηγορίας ο Παγκορινθιακός Αθλητικός σύλλογος ή ΠΑΣ Κόρινθος όπως είναι πιο γνωστός ανέβηκε στην Γ’ Εθνική κατηγορία και η φιλοδοξία των οπαδών του είναι να φτάσει και πάλι στα σαλόνια του ποδοσφαίρου.
Μία φιλοδοξία που την έχει κάθε υγιής Κορίνθιος και κάθε υγιής φίλαθλος.
Ομως πολλοί εδώ και χρόνια φωνάζουν ότι αυτό είναι αδύνατο να συμβεί με το όνομα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ιδιαίτερα με το ΑΦΜ της ομάδας λόγω των υπέρογκων ποσών που η ομάδα χρωστά στο δημόσιο…!
Πέρσυ με πανηγυρικό τρόπο η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε ότι σβήστηκαν τα χρέη του ΠΑΣ Κόρινθος και πλέον είναι ανοικτός ο δρόμος και για την άφιξη επενδυτών αλλά και για την μεγάλη πορεία.
Δυστυχώς το Ελληνικό δημόσιο έχει άλλη άποψη απο αυτό που ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας και αυτό επιβεβαιώνεται από το ίδιο το Ελληνικό δημόσιο.
Στις 28 Ιουνίου 2018 ο ΠΑΣ Κόρινθος έχει ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο 556.358,45 ευρώ…!!!!
Οποιος δεν το πιστεύει μπορεί να δει την λίστα της ΑΑΔΕ πατώντας απλά ΕΔΩ
Προσέξτε τα χρέη αυτά δεν μπορούν να αμφισβητηθούν απο κανένα γιατί είναι ήδη ληξιπρόθεσμα.
Τα στοιχεία της κατάστασης αντλήθηκαν με βάση τα οριζόμενα στο αρθρ. 2 της ΠΟΛ.1158/2017 με ημερομηνία εξαγωγής τις 28/06/2018. Οι οφειλές προς το Δημόσιο, αφορούν ληξιπρόθεσμες δόσεις οφειλών εκτός ρύθμισης, με ημερομηνία λήξης έως τις 28/06/2017, με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής έως τις 28/06/2018.
Οι οφειλές προς τον Ε.Φ.Κ.Α., αφορούν ληξιπρόθεσμες ασφαλιστικές οφειλές εκτός ρύθμισης χρονικών περιόδων 06/2017 και προγενέστερα.
Στην κατωτέρω κατάσταση περιλαμβάνονται μόνο οφειλέτες οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις περί δημοσιοποίησης, βάσει του άρθρου 9 του ν.3943/2011 (ΦΕΚ Α’ 66), όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή του με τις διατάξεις του άρθρου 42 του ν.4410/2016.
Αρα δεν αμφισβητούνται.
Λίγο πολύ τα χρέη αυτά είναι γνωστά απο παλιά, ανεξάρτητα απο τον φορέα στον οποίο δημιουργήθηκαν ή τον τρόπο που δημιουργήθηκαν.
Σημασία έχει ότι είναι πάντα εκεί με το δημόσιο να περιμένει την στιγμή που με κάθε τρόπο θα τα εισπράξει.
Για να μην τα βρεί μπροστά της η ομάδα πρέπει να αλλάξει ΑΦΜ, αλλά τότε δικαιώνονται όσοι το έλεγαν αυτό σταθερά τα τελευταία χρόνια και θεωρήθηκαν εχθροί της ομάδας.
Στον αντίποδα της ανακοίνωσης της ΑΑΔΕ η διοίκηση της ομάδας έχει άλλη άποψη ή μιλά για διαφορετικό πράγμα.
Στις 18 Αυγούστου του 2017 ο κ.Γιάννης Βασιλόπουλος σε συνέντευξη του είχε πεί μεταξύ άλλων:
Οτι εκδικάσθηκε στις 23 Ιανουρίου 2017 η προσφυγή της ομάδας εναντίον του ΙΚΑ και η απόφαση βγήκε τον Μάρτιο του ιδίου έτους και μηδενίστηκαν τα χρέη προς το ΙΚΑ.
Ομως όσο αφορά τα χρέη προς τον ΕΦΚΑ στην παρούσα κατάσταση η βεβαίωση των ληξιπρόθεσμων είναι μέχρι και το τέλος του Ιουνίου του 2017..!
Ας ελπίσουμε ότι έχει δίκιο η διοίκηση του ΠΑΣ και ότι τα χρέη αυτά δεν έχει προλάβει το δημόσιο να τα σβήσει.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn