ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Η αυλή του δημάρχου ζήτησε το κεφάλι μου…!

0
37
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μεγάλος ο θόρυβος που ακολούθησε το πολιτικό διαζύγιο του πρώην προέδρου του ΚΕΠΑΠ με τον δήμαρχο Αλέξανδρο Πνευματικό. Ακούσθηκαν πολλά και το Street Life ζήτησε την άποψη του κ.Οικονόμου για τα γεγονότα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Κύριε Οικονόμου, ο λόγος που τα “σπάσατε’’ με τον δήμαρχο κ.Πνευματικό ήταν όσα έγιναν με αφορμή τους αγώνες ΜΜΑ, που ακυρώθηκαν ή υπάρχει κάτι βαθύτερο;
Γ.Ο.: Δεν είναι αλήθεια αυτό! Δεν τα “έσπασα” εγώ με τον δήμαρχο, αλλά αυτός με μένα, με τρόπο, αδικαιολόγητο και απαράδεκτο.
Στις αρχές Απριλίου, ο απερχόμενος δήμαρχος μάζεψε στο δημαρχείο τον συνδυασμό του και ζήτησε από τους 16 δημοτικούς συμβούλους να τον στηρίξουν για να κατέβει και πάλι για δήμαρχος. Εκείνο το βράδυ ο Χρήστος Χασικίδης του ξεκαθάρισε ότι κατεβαίνει για δήμαρχος και παίρνοντας τον λόγο εγώ, δήλωσα επί λέξη: “Κύριε δήμαρχε σε σέβομαι και σε εκτιμώ, όμως στις εκλογές του 2019 θα είμαι με τον Χασικίδη. Πέσμου αυτή την στιγμή τι πρέπει να κάνω για να σε διευκολύνω, σε όλα τα επίπεδα. Θέλεις να παραιτηθώ;;”.
Εκείνο το βράδυ όχι μόνο δεν μου ζήτησε κάτι αλλά μας παρακάλεσε όλους να μην πούμε το παραμικρό προς τα έξω και να βρεθούμε και πάλι να μιλήσουμε όλοι μαζί.
Το επόμενο πρωί, όχι μόνο δεν κράτησε ό,τι ο ίδιος είχε παρακαλέσει, αλλά κάλεσε στο γραφείο του τα κανάλια και άρχισε τον πόλεμο σε μένα, τον Χασικίδη και τον Δράκο.
Έναν πόλεμο χωρίς αρχή, μέση και τέλος που είχε σαν αποτέλεσμα να την πληρώσουν οι αγώνες στους οποίους με προσωπική του παρέμβαση δεν έδωσε άδεια να γίνουν.
Προκαλώ και τους 16 δημοτικούς συμβούλους να βγουν και να με διαψεύσουν αν δεν έγιναν τα γεγονότα όπως ακριβώς τα περιγράφω.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί όμως αυτό το μένος εναντίον σας; Εσείς έχετε φάει ψωμί και αλάτι μαζί.
Γ.Ο.: Δεν βλέπουν όλοι οι άνθρωποι την φιλία με τον ίδιο τρόπο. Για άλλους η φιλία είναι ευθύνη και για άλλους σημαία ευκαιρίας… Οπότε κάποιοι εύκολα ξεχνούν όχι μόνο το ψωμί και το αλάτι αλλά και άλλα περισσότερο σημαντικά!
Εγώ ήμουν φαίνεται χρήσιμος στον απερχόμενο δήμαρχο, όσο με μετρούσε με το κεφάλι και με συμπεριελάμβανε στην πολιτική του στάνη.
Έξω από τη στάνη δεν θέλει να με ξέρει, όπως δεν θέλει να ξέρει και τους άλλους 6, που χρόνια τον στήριζαν και τώρα τους έχει κατατάξει στους ορκισμένους εχθρούς του.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Και τώρα ως εχθροί πλέον;
Γ.Ο.: Είναι πολύ μικρό το συναίσθημα του μίσους και της εχθρότητας. Εγώ δεν θέλω να έχω εχθρούς και μάλιστα μέσα στην πόλη μου. Πιστεύω δε βαθειά, ότι ένας άρχοντας πρέπει να είναι υπεράνω τέτοιων συναισθημάτων αν βέβαια είναι άρχοντας αληθινός.
Ο απερχόμενος δήμαρχος είναι γνωστό ότι φτιάχνει εύκολα εχθρούς και με μεγαλύτερη ευκολία, όταν πρόκειται για την πολιτική του επιβίωση τους ξανακάνει φίλους και τους περιμένει να πέσουν στην αγκαλιά του, όπως λέει.
Για να μην κοροϊδευόμαστε πλέον… Εμένα η αυλή του δημάρχου με θεωρεί εχθρό της, καιρό τώρα, γιατί λέω την άποψη μου και δεν τους βολεύει αυτό. Είμαι ατίθασος και αυτό τους χαλά την μανέστρα!
Ήταν εύκολο να τον οδηγήσουν στις επιθέσεις εναντίον μου.
Όμως για όλα έρχεται ο καιρός τους και ο καθένας παίρνει ακριβώς ότι του αξίζει στην ζωή.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn