Ποιοί βάζουν τρικλοποδιές στην μεγάλη έκθεση;

0
74
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Απίστευτο πόλεμο δέχεται η διοίκηση του Επιμελητηρίου απο διαφόρους που με κανένα τρόπο δεν θέλουν να γίνει η μεγάλη έκθεση του Σεπτέμβρη στην Κόρινθο.
Αν εξαιρεθεί η διοίκηση (12 μέλη) αλλά και ο δήμαρχος Κορίνθου (το σωστό να λέγεται), απο εκεί και πέρα πολλοί μα κάθε τρόπο προσπαθούν να την σαμποτάρουν.
Ακόμα και μέλη της διοίκησης με τον τρόπο τους κάνουν υπόγειες κινήσεις να μην πάρει τελικά άδεια η έκθεση.
Εφτασε στο σημείο κάποιος που διοργανώνει εκθέσεις να έρθει στην Κόρινθο για να βάλει αυτός εμπόδια, επειδή δεν πήρε προνομιακά την έκθεση.
Πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικοί αλλά και λοιποί παράγοντες θέλοντας να τσαλακώσουν τον Παναγιώτη Πιτσάκη, κάνουν διάφορες παρεμβάσεις τάχα με το πρόσχημα του “ενδιαφέροντος” για να μην γίνει η έκθεση που για 4 ημέρες θα πλημμυρίσει κόσμο το κέντρο της Κορίνθου και θα φέρει ζεστό χρήμα στην τοπική αγορά.
Τα στελέχη του Επιμελητηρίου έχουν πλήρη εικόνα των κινήσεων αυτών και χαριτολογώντας λένε ότι θα αναρτήσουν λίστα ανεπιθύμητων έξω απο την έκθεση στα τέλη του Σεπτεμβρίου.
Είναι ντροπή Κορίνθιοι, για μικροπολιτικά τους συμφέροντα και φοβούμενοι την καταξίωση Πιτσάκη και προσπαθούν να βάλουν τρικλοποδιές σε ένα γεγονός που θα αναδείξει την πόλη και θα φέρει λεφτά.
Σε κανένα άλλο μέρος της Ελλάδας δεν γίνεται αυτό.
Για να μην αγωνιούν όλοι αυτοί οι καλοθελητές και υπερασπιστές της “νομιμότητας”, η μεγάλη έκθεση θα ανοίξει τις πύλες της στον Φλοίσβο στα τέλη του Σεπτεμβρίου και θα είναι καθ’ όλα νόμιμη αλλά και εκθαμβωτικά μεγαλοπρεπής, όπως έχει αναγγελθεί και οπως μεθοδικά δουλεύουν πάνω σε αυτή οι άνθρωποι του Επιμελητηρίου.
Οταν αυτοί που βοήθησαν θα κόβουν την κορδέλα, αυτοί που βάζουν τρικλοποδιές θα κάθονται απέναντι και θα τους τρώει το μαράζι.
Περαστικά τους…!

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn