Νεώτερα απο τα στρατόπεδα των υποψηφίων

    0
    54
    www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

    Στην Κόρινθο η εκλογική μάχη φουντώνει καθημερινά.
    Οι υποψήφιοι δήμαρχοι, βρίσκονται στο τελικό σχεδόν στάδιο επιλογής των υποψηφίων και προσπαθούν να διατάξουν όσο καλύτερα μπορούν τις ομάδες τους.
    Ας κάνουμε μία βόλτα να δούμε τι νεώτερα υπάρχουν απο τα στρατόπεδα των 4 υποψηφίων που διεκδικούν τον δήμο.

    “Πορεία Ευύνης-Πνευματικός”
    Ο δήμαρχος, είναι υποχρεωμένος να πάει σε βαθειά ανανέωση του ψηφοδελτίου, αφου το μεγαλύτερο μέρος απο αυτό του 2014 έχει αποχωρήσει. Είναι πλέον δεδομένο ότι οι 13 δημοτικοί σύμβουλοι, που έχουν μείνει κοντά του θα είναι ΟΛΟΙ υποψήφιοι και σε αυτούς θα προστεθούν τα υπόλοιπα νέα πρόσωπα.
    Ο κ.Πνευματικός έχει ανεβάσει ισχυρά τους τόνους και έχει επιλέξει μονομέτωπο αγώνα απέναντι στον Νίκο Σταυρέλη, τον οποίο λέει ότι δεν “βλέπει”, κτυπώντας παράλληλα τον Γιώργο Μουρούτσο. Με αυτή την στρατηγική θα κινηθεί μέχρι το τέλος, έχοντας επιλέξει ως αντίπαλο σε περίπτωση που περάσει στον δεύτερο γύρο τον Βασίλη Νανόπουλο.
    Ξέρει πολύ καλά ότι μόνο αν περιορίσει την δυναμική Σταυρέλη, μπορεί να περάσει στον δεύτερο γύρο και να τα παίξει όλα για όλα. Η τακτική αυτή βέβαια κρύβει κινδύνους ιδιαίτερα στην νεολαία, που τις είναι αδιάφορος αυτός ο “εμφύλιος”…

    “Συμμαχία Πολιτών-Νανόπουλος”
    Ο Βασίλης Νανόπουλος, το έχουμε επισημάνει ότι κινείται ουσιαστικά χωρίς στρατηγική και αρκείται στην συσπείρωση της δική του ομάδας και απο εκεί και πέρα ότι καλό προκύπτει το ανακοινώνει.Δέχεται όμως διπλά πυρά, τα οποία μέχρι τώρα δεν μπορεί να ανταποδώσει.
    Ο κ.Πνευματικός τον πιέζει και προσπαθεί να περάσει στην κοινωνία, ότι είναι ελεγχόμενη η δυναμική του και θα την απορροφήσει στον δεύτερο γύρο.
    Ο κ.Καλλίρης, δεν τον πιέζει δημόσια αλλά καθημερινα του κόβει τις γέφυρες με κοινωνικές ομάδες που το 2014 ήταν φανατικά μαζί του. Οι επιλογές Καλλίρη, είναι στοχευμένες και ακυρώνουν υποψηφίους του κ.Νανόπουλου.
    Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσει για το κεντρικό του ψηφοδέλτιο την υποψήφιότητα του Δημήτρη Μπίτζιου, ως ηχηρή μεταγραφή.

    “Δύναμη εξέλιξης-Καλλίρης”
    Η ομάδα Καλλίρη, επιμένει στον αρχικό σχεδιασμό της και κινείται με βάση χρονοδιαγράμματα, τα οποία μπορεί να μην είναι ορατά στον κόσμο, αλλά έχουν την λογική τους. Επόμενη κίνηση Καλλίρη είναι η ανακοίνωση υποψηφίων απο τους πρώην Καποδιστριακούς δήμους και γυναικών. Ακούγονται κάποια ονόματα αλλά τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.
    Ο Καλλίρης εκτός απο τα δημοτικά βέλη δέχεται και περιφερειακά, τα οποία είναι σαφώς πιο σκληρά. Η είδηση είναι ότι σύσσωμη η ομάδα του έχει απαιτήσει απο τον ίδιο να μην παραιτηθεί απο την θέση του αντιπεριφερειάρχη μέχρι το τέλος της θητείας του και αυτό θα διαφοροποιήσει εν μέρη και την στρατηγική του, το επόμενο διάστημα.

    “Πνοή Δημιουργίας-Σταυρέλης”
    Η πιο οργανωμένη ομάδα των εκλογών η ομάδα Σταυρέλη σύντομα κλείνει τα ψηφοδέλτια στην περιφέρεια και πλέον θα ασχοληθεί με το κέντρο της πόλης, που σήμερα είναι το αδύνατο σημείο της.
    Την επόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί υποψήφιος απο πρώην δήμο, που θα κάνει την διαφορά στην περιοχή του και μία γυναίκα απο το κέντρο της Κορίνθου σηματοδοτεί την αντεπίθεση στο τελευταίο μεγάλο οχυρό του δήμου.
    Πλέον η στρατηγική Σταυρέλη έχει ώς στόχο την νέα γενιά και την πόλη κάτω απο τις γραμμές, με δεδομένο ότι στα Νότια της Κορίνθου, ο συνδυασμός είναι πανίσχυρος και θα δημιουργήσει διαφορές.
    Ο Σταυρέλης δεν βιάζεται να κλείσει το ψηφοδέλτιο του και κρατά κενές θέσεις για πρόσωπα με κύρος στον χώρο των επιστημών και των επιχειρήσεων, που όλοι ομως δρουν μέσα στην πόλη. Αυτό είναι το μεγάλο του στοίχημα, για να μπεί στον δεύτερο γύρο.

    xem phim sex
    kamukta
    cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn