Νίκος Σταυρέλης: Μειώστε σημαντικά τα τέλη Καθαριότητας – Ελάχιστο το έργο σας (video)

0
23
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

-Είναι γεγονός ότι την πρώτη χρονιά της Δημοτικής Αρχής Νανόπουλου στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου υπήρχε μία βελτίωση στην Καθαριότητα. Στη συνέχεια βάλτωσε και πάλι η κατάσταση. Η ουσία είναι ότι τα δρομολόγια των απορριμματοφόρων είναι απολύτως τα ίδια. Το μόνο που άλλαξε είναι η προμήθεια νέων κάδων που άλλαξε και την ψυχολογία του πολίτη. Τίποτα άλλο.

-Έχουν παρέλθει δύο χρόνια και ακόμα δεν έχουμε πάρει τα νέα απορριμματοφόρα, σάρωθρα, πλυντήρια, γκρέιντερ κλπ. Δεν είναι λειτουργία Δημου να περιμένουμε τρία χρόνια για την όποια προμήθεια.

-Ιδιωτικοποίηση του τομέα αποκομιδής απορριμμάτων. Είναι σε εξέλιξη η ανάθεση σε ιδιώτη για δύο μήνες της συλλογής των απορριμμάτων σε Σοιλυγεία, Σαρωνικό και τενέα με 100.000 € κόστος. Είμαστε αντίθετοι διότι και προσωπικό έχουμε και διαγωνισμός εν εξελίξει υπάρχει και πληρώνουμε υπέρμετρο κόστος.

-Το γεγονός ότι έχουμε πλεόνασμα πάνω από 7 εκατομμύρια στα ανταποδοτικά δεν δικαιολογεί την σπατάλη. Πρέπει να μειώσουμε τα δημοτικά τέλη σημαντικά. Τα απορριμματοφόρα που θα παραλάβουμε τους επόμενους μήνες θα είναι από το πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης και όχι από πόρους του Δήμου.

-Στα ογκώδη η κατάσταση μέρα με την ημέρα χειροτερεύει ιδίως στην παραλιακή ζώνη του Σαρωνικού και του Άσσου-Λεχαίου. Μάλιστα ακούσαμε το Δήμαρχο να δηλώνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι εσκεμμένα δεν έβαλαν τη θερινή περίοδο κάδους ογκωδών.

-Εκποίηση του άχρηστου υλικού του Δήμου (μεταλλικοί κάδοι, παλιά απορριμματοφόρα, κλπ). Δεν έχει γίνει δύο χρόνια ούτε καταγραφή ούτε πλειοδοτικός διαγωνισμός. Αντίθετα βλέπουμε πλιάτσικο σε κάδους και μηχανήματα του Δήμου.

-Μας λένε ότι σύντομα θα πάνε τα πρώτα απορρίμματα στη μονάδα ΣΔΙΤ της ΤΕΡΝΑ στην Παλαιόχουνη Τρίπολης. Εμείς πρέπει να ενεργήσουμε να μεταφέρουμε το ΣΜΑ Σπαθοβουνίου κοντύτερα στην πόλη της Κορίνθου για να έχουμε μειωμένο κόστος μεταφοράς, σύμφωνα με παλαιότερη ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

         Νίκος Σταυρέλης – Επικεφαλής «ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn