Κορίνθιος ο δραπέτης των φυλακών-Πώς «κορόιδεψε» τους φύλακες

0
230
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Newsbomb.grπρόκειται για έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος, άγνωστο για ποιο λόγο και με ποιον τρόπο, είχε μεταφερθεί στις φυλακές Κορίνθου -πρόκειται για φυλακές ανηλίκων (!)- και εκτελούσε χρέη μάγειρα.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση δεν είναι μόνο το γεγονός ότι, αν και επικίνδυνος, μεταφέρθηκε σε φυλακές ανηλίκων, αλλά πως… ενώ είναι Κορίνθιος, δηλαδή ξέρει πολύ καλά την περιοχή, κάποιοι αποφάσισαν να κρατηθεί στις φυλακές που βρίσκονται στον τόπο καταγωγής του.

Πώς έγινε η απόδραση από τις φυλακές Κορίνθου

Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές που μίλησαν στο Newsbomb.gr, η απόδραση έγινε ως εξής: Κάποιοι κρατούμενοι είχαν αναλάβει να κάνουν κάποιες εργασίες στον εξωτερικό χώρο των φυλακών με αποτέλεσμα οι φύλακες να είναι απασχολημένοι με την εποπτεία τους.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο 45χρονος, ο οποίος ως μάγειρας είχε τη δυνατότητα να κινείται πιο ελεύθερα στους χώρους του σωφρονιστικού καταστήματος, βρήκε την ευκαιρία, προσέγγισε τον μηχανισμό των θυρών, άνοιξε την πόρτα και έγινε καπνός.

Ο δραπέτης Δ.Π. που το έσκασε από τις φυλακές ΚορίνθουΟ δραπέτης Δ.Π. που το έσκασε από τις φυλακές Κορίνθου

Πρόκειται για κάτι τυχαίο; Μάλλον όχι αν αναλογιστούμε το γεγονός πως έξω από τις φυλακές τον περίμενε ένα όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε αμέσως μετά την απόδραση και εξαφανίστηκε.

«Ως μάγειρας είχε τη δυνατότητα να κινείται πιο ελεύθερα και να παρατηρεί τη συμπεριφορά των φυλάκων. Πώς κινούνται, ποια είναι η ρουτίνα τους κα. Είχε δηλαδή ευχέρεια κινήσεων και είχε μελετήσει τα κενά ασφαλείας» επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.

Από χθες έχει σημάνει συναγερμός στις Αρχές με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να διεξάγουν αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

ΠΗΓΗ: NewsBomb.gr

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn