Σε διαδικασία επανεκκίνησης μπαίνει από σήμερα η αγορά της Κορίνθου

0
43

Σε διαδικασία επανεκκίνησης μπαίνει από σήμερα το λιανεμπόριο, που θα λειτουργεί με αυστηρούς όρους και προϋποθέσεις για πελάτες και καταστηματάρχες μετά από αρκετό καιρό αδράνειας.

Πλέον, για την αγορά από καταστήματα λιανεμπορίου, οι καταναλωτές πρέπει να στείλουν SMS με το ονοματεπώνυμό τους στο 13032, για να μεταβούν στο κατάστημα, εντός του νομού. Το SMS ισχύει για τρεις ώρες και μπορεί να αποσταλεί μόνο μία φορά ημερησίως.

Οι αγορές θα γίνονται είτε με τη μέθοδο του click away είτε με το click in shop. Ως εκ τούτου, οι καταναλωτές θα πρέπει να έχουν μαζί τους το αποδεικτικού του ραντεβού, είτε σε μορφή sms είτε με e-mail online παραγγελίας ή πληρωμής. Ειδικότερα, θα πρέπει να υπάρχει καταχώρηση της παραγγελίας/ραντεβού από την επιχείρηση και αποστολή στον πελάτη είτε ηλεκτρονικού αποδεικτικού εγγράφου της αγοράς (προπληρωμένη παραγγελία), ή του ραντεβού, είτε μηνύματος SMS που φέρει τα εξής στοιχεία: επωνυμία, διεύθυνση και ΑΦΜ της επιχείρησης, καθώς και το χρονικό διάστημα παραλαβής.