Σκέψεις να μην γίνουν και φέτος οι προαγωγικές εξετάσεις στα Γυμνάσια και Λύκεια της χώρας

0
55
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

 Ο σχεδιασμός του υπουργείου Παιδείας για την ολοκλήρωση της χρονιάς, σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή”, περιλαμβάνει και περικοπή της ύλης σε όλες τις τάξεις – πλην εκείνης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, που έχει ανακοινωθεί-, με στόχο να δοθεί χρόνος διδασκαλίας σε βασικά κεφάλαια. Ειδικότερα, δεδομένο είναι πως δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα κατά τη διάρκεια των 15ήμερων διακοπών του Πάσχα.

Έτσι, καθώς η εξ αποστάσεως λειτουργία των σχολείων έχει παραταθεί έως τις 8 Μαρτίου χωρίς να αποκλείεται νέα παράταση έως τις 15 Μαρτίου, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξει παράταση των μαθημάτων των δημοτικών σχολείων έως το τέλος Ιουνίου. Και αυτό και για ψυχολογικούς λόγους καθώς τα μικρότερα παιδιά έχουν χάσει τελείως έως τώρα την επαφή με τους δασκάλους και τους συμμαθητές τους.

Ως προς τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, “όσο η τηλεκπαίδευση συνεχίζεται, τόσο κερδίζει έδαφος η ματαίωση των προαγωγικών, ενδοσχολικών εξετάσεων” ανέφερε υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου. Ως προς τις Πανελλαδικές εξετάσεις η ύλη έχει σχεδόν ολοκληρωθεί αναφέρουν εκπαιδευτικοί.

Με δεδομένη και καταγεγραμμένη την κάλυψη της ύλης, αλλά και την εξίσου αναγκαία επιστροφή της μαθητικής κοινότητας στο “φυσικό” σχολικό της περιβάλλον, ενδέχεται να υπάρξει παράταση του σχολικού έτους, για προφανείς λόγους. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις έχουν προγραμματισθεί κανονικά και η ύλη έχει μειωθεί σε ένα σημαντικό ποσοστό, καθώς ανταποκριθήκαμε έγκαιρα στην αναστάτωση που έχει προκληθεί στους υποψηφίους από την υγειονομική κρίση”.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn