Λευτέρης Αραπάκης: O 26χρονος Έλληνας που βραβεύτηκε από τον ΟΗΕ για το περιβάλλον

0
144
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ένας νεαρός, 26 ετών, ο Λευτέρης Αραπάκης, απόγονος πέντε γενεών ψαράδων που δεν είχε μέχρι πρότινος καμμία σχέση με την αλιεία, βραβεύεται από τον ΟΗΕ, όντας μάλιστα ο μοναδικός Ευρωπαίος για φέτος.

Το βραβείο για τους «Νέους Πρωταθλητές της Γης» (Young Champions of the Earth) δίνεται ετησίως σε επτά άτομα τα οποία εκπροσωπούν την ήπειρό τους στο πλαίσιο του προγράμματος του ΟΗΕ για το Περιβάλλον (UNEP). Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί πως ο ίδιος ο ΟΗΕ εντόπισε τον Λευτέρη Αραπάκη από συνέντευξή του σε ξένο Μέσο και τον τίμησε με το βραβείο του. Τι ακριβώς, όμως, κάνει ο 26χρονος;


Ο Λευτέρης Αραπάκης ίδρυσε την Εναλεία, μία νεοφυή επαγγελματική σχολή αλιείας, η οποία εκπαιδεύει, ενισχύει και παρέχει κίνητρο στην τοπική αλιευτική κοινότητα να συλλέξει πλαστικά από τη θάλασσα, επιτρέποντας έτσι στα αποθέματα ψαριών και στο οικοσύστημα να ανακάμψουν.

Σήμερα η Εναλεία δραστηριοποιείται πλέον σε 12 ελληνικά λιμάνια και στο Ρίμινι της Ιταλίας, σε συνεργασία με 700 ψαράδες σε 145 σκάφη στην Ελλάδα και την Ιταλία προσφέροντας χρηματική αποζημίωση για τα πλαστικά που επιστρέφουν στην ακτή.

Τα ελληνικά λιμάνια στα οποία δραστηριοποιείται η Εναλεία:
Αίγινα, Κερατσίνι, Λαύρι,ο Χανιά, Αγιος Νικόλαος, Χαλκίδα, Κύμη Πάτρα, Κυλλήνη, Λευκάδα, Κέρκυρα, Μηχανιώνα, Νέα Μουδανιά

Σε κάθε λιμάνι υπάρχει ένας άνθρωπος αποκλειστικά γι’ αυτή τη δουλειά. Τα σκουπίδια μπαίνουν σε κάδους οικοδομής ή και πρέσες που υπάρχουν στα λιμάνια. Στη συνέχεια πηγαίνουν στα Κέντρα Διαλογής όπου γίνεται ο διαχωρισμός. Το 50% ανακυκλώνεται και τα άλλα μισά σκουπίδια χρησιμοποιούνται για να φτιαχτούν άλλα προϊόντα, όπως παλτά και μπλούζες, σε συνεργασία με την εταιρεία μόδας Ecoalf στη Μαδρίτη. Ο Περιβαλλοντικός Οργανισμός Healthy Seas παίρνει τα σκουπίδια και τα μετασχηματίζει σε χαλιά, μαγιό και κάλτσες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn