Στο πλευρό του Νίκου Σταυρέλη τάσσεται ο Μιχάλης Χατζής με στόχο την ευημερία του Δ.Κορινθίων

0
118
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το πολιτικό θερμόμετρο των αυτοδιοικητικών εκλογών φαίνεται ότι αρχίζει να ανεβαίνει ακριβώς δυο χρόνια πριν την διεξαγωγή τους. Όπως έκανε γνωστό σήμερα ο πρώην Δημοτικός σύμβουλος με θητεία Αντιδημάρχου Μιχάλης Χατζής, συντάσσεται με τον Νίκο Σταυρέλη και την «Πνοή Δημιουργίας» σε κοινό αγώνα για την ανάπτυξη την οργάνωση και την ευημερία στον Δήμο Κορινθίων.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση:

* ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ *

– Η πρόκληση των καιρών επιβάλλει εντονότερους αγώνες και αμεσότερες συμμετοχικές διαδικασίες, επιβάλλει σχεδιασμό και αφοσίωση, επιβάλλει προετοιμασία για το μέλλον και προγραμματισμό.

– Επι 9 συναπτά χρόνια έκανα ότι μπορούσα για να βοηθήσω τον Δήμο να εξελιχθεί. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι πετύχαμε πολλά πράγματα με την Δημοτική Αρχή του Αλέξανδρου Πνευματικού τόσο στην Σολυγεία όσο και σ’ όλο τον Δήμο.

– Στάθηκα δίπλα στην αγωνία κάθε Δημότη που έβλεπα ν’ αδικείται από μικρά και μεγάλα συμφέροντα, στάθηκα όρθιος στην δημόσια ζωή μου και ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από υποκριτικά χαμόγελα προσδοκώντας εφήμερα οφέλη και μάλιστα χωρίς να υπολογίζω προσωπικό κόστος.

– Διανύουμε μια πρωτόγνωρη περίοδο για τα δημοτικά δρώμενα, όπου ο διάλογος σιώπησε, οι σκέψεις παροπλίστηκαν, οι ιδέες στέρεψαν, οι αξίες καταποντίστηκαν και η αισιοδοξία με την ελπίδα εξανεμίστηκαν.

– Θα μείνουμε αδρανείς ???

– Με πρότυπο έναν Πολιτικό που καταγράφει, ιεραρχεί, στοχεύει, σχεδιάζει και αγωνίζεται να πετύχει τον σκοπό του μπορούμε να ζωντανέψουμε την ελπίδα και πάλι, την στιγμή μάλιστα που οι ανάγκες στον Δήμο Κορινθίων είναι πολλές και μεγάλες.

– Ο μόνος που πιστεύω ότι μπορεί να φέρει την ανάπτυξη και την οργάνωση για την ευημερία στον Δήμο είναι ο Νικος Σταυρέλης.

– Ο Άνθρωπος που επί 8 χρόνια ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και πολλά χρόνια ως Δημοτικός Σύμβουλος με την σύνθεση των απόψεων του, την εργατικότητα και τις γνώσεις του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ίσως όσο κανένας άλλος, έχει καταθέσει το ανεξίτηλο στίγμα του σε ότι πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

– Αναμφισβήτητα τάσσομαι στο πλευρό του παρέχοντας την πλήρη στήριξη μου στον αγώνα του που είναι κοινός μας αγώνας ! ! !

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn