Ν. Σταυρέλης: Συνέχεια στο σήριαλ ”Πλιάτσικο στο Δ.Κορινθίων” – εξαφανίστηκαν 250 κάδοι απορριμμάτων

0
202
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνέχεια στο σήριαλ «εξαφάνισης» περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Κορινθίων, καθώς μετά την «εξαφάνιση» χωματουργικού μηχανήματος από την περιοχή του Χιλιομοδίου ο επικεφαλής της ”Πνοής Δημιουργίας” Νίκος Σταυρέλης καταγγέλει την απώλεια (άχρηστων-σπασμένων) μεταλλικών κάδων απορριμάτων που ήταν  συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένους χώρους.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Διάβασα την απάντηση της Δημοτικής Αρχής στην καταγγελία μου για τον εξαφανισμένο φορτωτή. Έχω να πω μόνο τούτο:

-Δεν έχει αντιληφθεί η Δημοτική Αρχή ότι διοικεί το Δήμο πάνω από 2 χρόνια.

-Μας μιλά ότι επρόκειτο να πουληθεί για παλιοσίδερα με αξία 1.000 €!!! Μα μόνον τα ανταλλακτικά στοιχίζουν πολύ περισσότερα (κουβάς, κουτάλα, ζάντες, λάστιχα, ανταλλακτικά).

-Αν αυτή είναι η διασφάλιση της περιουσίας του Δήμου, όπως αναφέρει στην απάντησή της η Δημοτική Αρχή, τι άλλο μπορούμε να περιμένουμε.

Και τώρα να ρωτήσουμε για τους περιβόητους μεταλλικούς κάδους απορριμμάτων.

Πάνω από 250 κάδοι (άχρηστοι , σπασμένοι, κλπ) ήσαν διασκορπισμένοι σε διάφορα σημεία , όπως μέσα στο στρατόπεδο του 6ου Συντάγματος Πεζικού (πρόσβαση δεν υπάρχει σε τρίτους), και σχεδόν σε όλα τα χωριά των δημοτικών ενοτήτων.

Οι κάδοι ήσαν συγκεντρωμένοι σε συγκεκριμένους χώρους.

Εκποίηση με διαγωνισμό δεν έγινε ποτέ.

Χρήματα στο ταμείο του Δήμου δεν μπήκαν ποτέ.

Οι κάδοι εξαφανίστηκαν τους τελευταίους 8 μήνες.

Ποιος έδωσε εντολή να εξαφανιστούν !!!! οι κάδοι;

Τελικά αυτή είναι η αθόρυβη και αποτελεσματική διασφάλιση της περιουσίας του Δήμου;

Έτσι κάνουν και στα σπίτια τους;».

Επισυνάπτουμε την απάντηση του Δήμου Κορινθίων στην αρχική καταγγελία  απώλειας του σκαφτικού μηχανήματος:

Απάντηση στις καταγγελίες του κ.Σταυρέλη περί «πλιάτσικου» στο δήμο Κορινθίων

Το 2018 ο κ. Σταυρέλης, έφερε στην επιφάνεια την απώλεια βαγονιών, που βρίσκονταν στο ανοικτό θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στα Εξαμίλια. Σήμερα καταγγέλλει την απώλεια ενός παλιού και εγκαταλειμμένου μηχανήματος / οχήματος (τσάπα ) στο Χιλιομόδι και ξαναθύμισε τα βαγόνια .

Πληροφορούμε τους δημότες μας για το θέμα που έχει ως εξής :

  1. Το μηχάνημα / όχημα ήταν παρατημένο και εκτός λειτουργίας στο Χιλιομόδι από το 2016, από την προηγούμενη δημοτική αρχή στην οποίαν ανήκαν τότε ο κ. Σταυρέλης και πολλοί από τους συνεργάτες του.
  2. Το μηχάνημα / όχημα κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 2.03.1989 και ήταν αδύνατον να κινηθεί , επρόκειτο δε να εκποιηθεί ως παλιοσίδερα αξίας περίπου 1000 ευρώ . Ήταν το πιο παλιό μηχάνημα / όχημα έργου σε αχρηστία για πολλά χρόνια και η μεταφορά του σε ασφαλή χώρο θα στοίχιζε τα μισά χρήματα της αξίας του .
  3. Την κλοπή του εγκαταλειμμένου μηχανήματος / οχήματος στο Χιλιομόδι, πολύ πριν το αποκαλύψει η έρευνα του κ. Σταυρέλη, την είχε εντοπίσει η αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας.
  4. Ο δήμαρχος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος και ο διευθυντής της υπηρεσίας, όταν πληροφορήθηκαν την απώλεια, χωρίς καμία χρονοτριβή έκαναν το εντελώς αυτονόητο. Προσέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατ’ αγνώστων για την κλοπή του μηχανήματος / οχήματος. 
  5. Συνεργάστηκαν και συνεργάζονται με την αστυνομία για τον εντοπισμό του μηχανήματος / οχήματος και την τιμωρία των υπευθύνων
  6. Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία συγκέντρωσης όλων των εγκαταλελειμμένων μηχανημάτων / οχημάτων του δήμου που είναι διάσπαρτα σε όλη την έκταση του δήμου προ πολλών ετών .

Διαβεβαιώνουμε τους δημότες μας ότι η δημοτική αρχή κάνει ότι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσει την περιουσία του δήμου αθόρυβα και αποτελεσματικά και όταν προκύπτει θέμα όπως το παραπάνω το αντιμετωπίζει όπως ο νόμος ορίζει.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn