Ο οδικός χάρτης για επιστροφή στην κανονικότητα: 3 Μαΐου εστίαση, 10/5 σχολεία, 15/5 τουρισμός και διαπεριφερειακές

0
80
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο πρωθυπουργός παρουσίασε τον οδικό χάρτη της εξόδου από το lockdown και ανακοίνωσε ότι η εστίαση θα επαναλειτουργήσει από τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 10 Μαϊου θα ανοίξουν δημοτικά και γυμνάσια, ενώ στις 15 του μήνα θα επιτραπούν οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις και θα ανοίξει ο τουρισμός.

Χρονοδιάγραμμα με τρεις σταθμούς λοιπόν: 

Πρώτον, τη Δευτέρα 3 Μαΐου επαναλειτουργεί η Εστίαση σε εξωτερικούς χώρους. Και η κυκλοφορία διευρύνεται έως τις 11 το βράδυ. Με υποχρεωτικά self-test στους εργαζομένους. Αποστάσεις στα τραπεζοκαθίσματα. Και τα γνωστά μέτρα υγιεινής.

Δεύτερον, στις 10 Μαΐου ανοίγουν και πάλι γυμνάσια και δημοτικά σχολεία. Και εδώ θα ισχύουν οι αυτοδιαγνωστικοί έλεγχοι για μαθητές, εκπαιδευτικούς και διοικητικό προσωπικό. Όπως και όλοι οι υπόλοιποι κανόνες προστασίας στις αίθουσες.

Τρίτον, το Σάββατο 15 Μαΐου ανοίγει ο Τουρισμός. Με προδιαγραφές για επισκέπτες που έχουν εμβολιαστεί, όσο και για εκείνους που θα πρέπει να ταξιδεύουν με test. Στις 15 Μαΐου, επίσης, απελευθερώνονται οι υπερτοπικές μετακινήσεις για όλους τους πολίτες. Ενώ θα επιτραπούν και ορισμένες δραστηριότητες του Πολιτισμού.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn