…Στάχτη η περιουσία των συμπολιτών μας!

0
117
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τις φλόγες στις Κεχριές Κορινθίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ υπάρχουν και συνεχείς αναζωπυρώσεις.

Εντολή εκκένωσης για προληπτικούς λόγους δόθηκε στο Ρυτό Κορινθίας. Επίσης έχει γίνει προληπτική εκκένωση του οικισμού Δράσσα και της κατασκήνωσης «The Ranch» στο Σοφικό Κορινθίας. Όλα τα παιδιά μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Εκπαιδευτηρίου Κορίνθου με τα λεωφορεία ΚΤΕΛ. Αυτή την ώρα επιχειρούν στην περιοχή 268 πυροσβέστες με 61 οχήματα, 15 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές πυροσβέστες, υδροφόρες ΟΤΑ, ενώ από αέρος επιχειρούν επτά ελικόπτερα συνολικά, καθώς και τρία αεροσκάφη.

Την ίδια ώρα, ένας πυροσβέστης, ο οποίος επιχειρούσε στο σημείο για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, τραυματισμένος στο κεφάλι. Τραγικές οι εικόνες από τα Αθίκια Μόνο η πίστη απέμεινε στα Αθίκια και το Αλαμάνο … Στάχτη η περιουσία των συμπολιτών μας.

Τρομακτικές και άκρως θλιβερές είναι οι εικόνες που παρακολουθούμε τελευταία. Χιλιάδες στρέμματα γης έχουν γίνει στάχτη ενώ τα πύρινα μέτωπα είναι ακόμη ενεργά.

Γράφει ο Ντίνος Παπαντωνίου

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn