Επιτραπέζια αντισφαίριση: Ασημένιο μετάλλιο για τον Γιάννη Κιοσελόγλου του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο WTT Youth Contender της Σερβίας

0
33
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Η Ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση χαμογελά για μία ακόμα διάκριση στις μικρές ηλικίες σε τουρνουά παγκόσμιας εμβέλειας. Ο Γιάννης Κιοσελόγλου κατέκτησε τη 2η θέση στο απλό των αγοριών έως 11 ετών στο WTT Youth Contender της Σερβίας, στην πρώτη του μάλιστα συμμετοχή σε διεθνές τουρνουά!

Ο σημερινός πρωταθλητής Ελλάδας του απλού παμπαίδων άφησε εξαιρετικά δείγματα γραφής στο Βελιγράδι και με σπουδαίες εμφανίσεις βρέθηκε στον τελικό κι έφτασε να διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο. Με το ταλεντάκι από το Λουτράκι καταγράφηκε μία ακόμα σημαντική στιγμή για το αύριο του αθλήματος και ειδικά σε εποχές πολύ δύσκολες στο οικονομικό, και όχι μόνο, κομμάτι, δεν υπάρχει πιο ευχάριστο πράγμα από να βλέπει κάποιος αγωνιστική πρόοδο και προοπτική για τα παιδιά. Στο ίδιο τουρνουά ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού νέων Αλέξανδρος Μαδέσης πέρασε σήμερα στο ταμπλό της κατηγορίας Under19 και θα επιδιώξει αύριο ένα ακόμα καλό πλασάρισμα μετά από τη 16άδα στο U17.

Ο Γιάννη Κούτρα, ο δεύτερος αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου στο Βελιγράδι, ολοκλήρωσε την πρωτόγνωρη (και άρα πολύ χρήσιμη) εμπειρία του στο εξωτερικό με αξιόλογη παρουσία σε δύο ματς στα γκρουπ της κατηγορίας U15. Ο προπονητής του Ποσειδώνα Τάκης Τσαρσιταλίδης κοούτσαρε τα δύο παιδιά του σωματείου, ενώ στην τεχνική καθοδήγηση του Μαδέση είναι ο πατέρας του Κώστας.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn