Θ.Μανάβης: Να υλοποιηθεί άμεσα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέλου-Βόχας..!

0
44
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Χρειάστηκε να περάσει ένας ολόκληρος μήνας για να ψηφιστεί ΑΥΤΟΥΣΙΑ η πρόταση μας για απαλλαγή των επιχειρήσεων που έκλεισαν λόγω κορωνοϊού,απο δημοτικά τέλη και φόρους.
Οι ίδιοι άνθρωποι, που χωρίς καμία ενοχή ήταν απορρίψει την πρόταση μας, την επανέφεραν χωρίς να κάνουν την παραμικρή αλλαγή για να την παρουσιάσουν τάχα ως δική τους και να τρέξουν να “εισπράξουν”, τα ψηφοθηρικά οφέλη από τα καταστήματα ιδιαίτερα του Βραχατίου.
Ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι του, κατά την προσφιλή τακτική τους, προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους επιχειρηματίες, υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια, ακόμα και για όσα δεν προβλέπει η εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών, που καλύπτει την σχετική απόφαση.
Να θυμίσουμε ότι την περσινή καλοκαιρινή σεζόν οι μισοί επιχειρηματίες πλήρωσαν μεγάλα τέλη χρήσης δημοτικού χώρου, ενώ οι φίλοι και υποψήφιοι του δημάρχου, δεν πλήρωσαν τσακιστό ευρώ..!
Δυστυχώς για την δημοτική αρχή που έχει αποδειχθεί σε όλα τα θέματα μικρότερη των περιστάσεων, οι επιχειρηματίες, έχουν και γνώση και μνήμη.
Η ΝΕΑ ΠΝΟΗ, ξεκαθαρίζει ότι η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, πρέπει να ισχύσει ΙΣΟΤΙΜΑ για όλα ανεξαιρέτως τα μαγαζιά κυρίως του παραλιακού μετώπου.
Δεν θα ανεχθούμε αδικίες και φιλικές εξυπηρετήσεις φίλων και υποψηφίων του δημάρχου.
Ζητάμε ο δήμαρχος να δεσμευθεί εγγράφως προς τους επιχειρηματίες προκειμένου να διασφαλιστεί η απόλυτη νομιμότητα και να μην βρεθούν οι συμπατριώτες μας προ δυσάρεστων εκπλήξεων, από μία δημοτική αρχή που εύκολα ξεχνά και ακόμα ευκολότερα ρίχνει τις ευθύνες σε άλλους.
Αναμένουμε φυσικά να υλοποιηθούν οι μεγαλόστομες δεσμεύσεις του δημάρχου, προς τους επιχειρηματίες, διότι οι ημέρες περνούν, την ερχόμενη Δευτέρα ανοίγουν τα καταστήματα εστίασης και στον δήμο Βέλου-Βόχας, επικρατεί νεκρική ακαμψία….!

ΝΕΑ ΠΝΟΗ
Δήμου Βέλου-Βόχας

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn