Ελλάδα: Τα 5άστερα Ξενοδοχεία ανοίγουν με εκπτώσεις και έξτρα παροχές

0
90
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Τη δική τους απάντηση στην κρίση του κορωνοϊού δίνουν οι πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες προσφέροντας μειωμένες τιμές ακόμα  και στη φουλ σεζόν και εφαρμόζοντας ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων.

Δεν είναι τυχαίο ότι ένα από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία στην Αττική, ο «Αστέρας» Βουλιαγμένης με το «Four Seasons» έχει εντάξει στην πολιτική του αυτό το καλοκαίρι έκπτωση 20% στις κρατήσεις που γίνονται τώρα, υπό την προϋπόθεση των δύο διανυκτερεύσεων και άνω.  Το υπερπολυτελές «Four Seasons», που έχει το πλεονέκτημα των πολλών εξωτερικών χώρων, θα ξεκινήσει να δέχεται τους επισκέπτες του εκ νέου μέσα στον Ιούνιο και έχει επιλέξει, λόγω των συνθηκών, ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων 48 ωρών για φέτος λόγω κορωνοϊού έναντι των 14 ημερών που ίσχυε προ της πανδημίας. Η προετοιμασία έχει ξεκινήσει από καιρό με πρωτόκολλα που περιλαμβάνουν λεπτομερή εκπαίδευση του προσωπικού, αύξηση των αποστάσεων στα τραπέζια και τις παραλίες κ.τ.λ.

Πλήρως προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες εν μέσω κορωνοϊού είναι η πολιτική που ακολουθεί σε όλες τις πτυχές της λειτουργίας του ο όμιλος Sani / Ikos τόσο για το βραβευμένο «Sani Resort» στη Χαλκιδική όσο και για τα «Ikos Resort», τα οποία έχουν διακριθεί διεθνώς και ως οικογενειακοί προορισμοί σε Χαλκιδική, Κέρκυρα και Κω.

Ευέλικτη πολιτική για τα ξενοδοχεία του ακολουθεί και ο όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη – Grecotel, από τους μεγαλύτερους ομίλους με ισχυρό ξενοδοχειακό αποτύπωμα ανά την Ελλάδα, τόσο σε resorts όσο και και σε ξενοδοχεία πόλεως. Η Grecotel για φέτος προτείνει το «Καλοκαίρι στη θάλασσα», απολύτως προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα. Μέσα στις μεγάλες εκτάσεις των resorts κάθε δωμάτιο συνοδεύεται από την ομπρέλα του στη θάλασσα. Τα πάντα φροντίζονται από απόσταση με ειδικά ωράρια και διαδρομές, ενώ το φαγητό προσφέρεται στις αυλές και την παραλία.

Για τη φετινή σεζόν το πολυτελές συγκρότημα «Costa Navarino» ετοιμάζεται να αξιοποιήσει το πλεονέκτημα της αραιής δόμησης και σχεδιάζει (με τον στόχο της κοινωνικής αποστασιοποίησης) να λειτουργήσει ένα μεικτό σύστημα για τη φιλοξενία των επισκεπτών του αξιοποιώντας πλήρως τις 50 ανεξάρτητες βίλες-σουίτες στα ξενοδοχεία «Westin» και «Romanos». Οπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στο «business stories», η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι πιο εύκολο να εφαρμοστεί στο συγκρότημα, αφού από τα 1.300 στρέμματα η δόμηση είναι στο 10%, μεγάλος αριθμός δωματίων διαθέτει δικές του πισίνες, υπάρχουν 21 εστιατόρια, παραλία μήκους 1,5 χιλιομέτρου κ.τ.λ. Οι όροι λειτουργίας για φέτος θα είναι πολύ αυστηροί, δεδομένου ότι, πέραν των υγειονομικών πρωτοκόλλων που τίθενται κεντρικά από το υπουργείο Τουρισμού, θα ισχύσουν εσωτερικά πρωτόκολλα από το «Costa Navarino» αλλά και οι κανόνες που τίθενται από τον όμιλο της Marriott, με τον οποίο υπάρχει συνεργασία.

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn