Σε καραντίνα ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας καθώς προσεβλήθη από covid-19, όντας εμβολιασμένος

0
58
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αστυνομικός διευθυντής Κορινθίας Χαράλαμπος Τετράδης, ενημερώνει τους πολίτες ότι νοσεί από covid-19 αν και εμβολιασμένος από τον Φεβρουάριο του 2021. Μάλιστα σημειώνει ότι αισθάνθηκε την υποχρέωση να γνωστοποιήσει το γεγονός λόγω της καθημερινής του συναναστροφής με δεκάδες Κορίνθιους. Να ευχηθούμε περαστικά και να επαινέσουμε την  υπεύθυνη στάση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καλημέρα!!!

Από χθες είμαι σε δεκαήμερη καραντίνα στο σπίτι μου μετά τη διάγνωση ότι είμαι θετικός στον κορονοϊό

Παρά το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος από 15-02-2021 και λαμβάνω όλα τα μέτρα προστασίας άγνωστο πώς μολύνθηκα. Η υπόλοιπη οικογένεια μου έκανε όλες τις εξετάσεις και είναι αρνητικοί.

Οι οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας είναι ότι τόσο τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μου ,οι στενοί μου συνεργάτες, όσο και όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου το τελευταίο πενθήμερο, εφόσον είναι εμβολιασμένοι δεν κινδυνεύουν και απλά να κάνουν προληπτικά ένα rapid-test αν έχουν κάποιο σύμπτωμα

Επειδή λόγω της επαγγελματικής μου ιδιότητας έρχομαι αναγκαστικά σε επαφή με δεκάδες ανθρώπους Θεώρησα υποχρέωση μου να σας ενημερώσω

Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του ΤΕΠ του ΓΝ Κορίνθου για το ενδιαφέρον και τον επαγγελματισμό που επέδειξαν τον Πρόεδρο του νοσοκομείου Γρηγόρη Καρπούζη τον διευθυντή της Πνευμονολογικής Κλινικής Κώστα Μπάρλα και τον Επιμελητή γιατρό Sotirios Papadimitriou».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn