Επιμελητήριο Κορινθίας: Σεμινάρια Κατάρτισης «Τεχνικού Φυσικού Αερίου»

0
72
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Επιμελητήριο Κορινθίας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας με την εταιρεία διανομής ελληνικού φυσικού αερίου HENGAS (Hellenic Natural Gas Distribution) προτίθεται να διοργανώσει σεμινάρια κατάρτισης με θέμα «τεχνικός φυσικού αερίου».

Το πρόγραμμα αφορά τους επαγγελματίες τεχνικών ειδικοτήτων (όπως υδραυλικούς, μηχανικούς και άλλες ειδικότητες) και είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι συμμετέχοντες μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα λάβουν την σχετική πιστοποίηση. Και με αυτή την πιστοποίηση, θα μπορούν να εργαστούν σε ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα της Κορινθίας, στην δημιουργία σταθμού εξόδου από τον ΔΕΣΦΑ στην Κόρινθο, με στόχο την ταχύτατη ανάπτυξη του δικτύου διανομής φυσικού αερίου.

Το πρόγραμμα κατάρτισης θα εστιάσει σε θέματα τεχνογνωσίας, ασφάλειας και εκπαίδευσης πάνω στο φυσικό αέριο και θα οδηγήσει στη λήψη πιστοποίησης των δεξιοτήτων που θα λαμβάνουν οι εκπαιδευόμενοι.

Το Επιμελητήριο Κορινθίας επενδύει και πιστεύει στο φιλόδοξο αυτό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, αναγνωρίζοντας τη μεγάλη σημασία της συνεχούς κατάρτισης και επιμόρφωσης των επαγγελματιών της Κορινθίας και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας σε έναν αναπτυσσόμενο κλάδο, όπως είναι αυτός του φυσικού αερίου. Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν ως ένα και απώτερο στόχο: την ευρύτερη οικονομική ανάπτυξη της περιοχής μας και την εξασφάλιση καλύτερων συνθηκών για τις επόμενες γενιές.

Σας καλούμε να μας δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στα ανωτέρα προγράμματα κατάρτισης και επιμόρφωσης στο Επιμελητήριο Κορινθίας, στο τηλέφωνο 27410 244464 (933).

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Παναγιώτης Πιτσάκης

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn