Σωληνουργεία Κορίνθου | Σωλήνες 1,1 δις δολλάρια στην Αμερική

0
79
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Του Χάρη Φλουδόπουλου

Κανονικά θα εκτελεστεί το συμβόλαιο της Σωληνουργείας Κορίνθου για την προμήθεια αγωγών χάλυβα που θα χρησιμοποιηθούν για την κατασκευή του αγωγού Cactus II. Παρά το γεγονός ότι η ελληνική εταιρεία δεν πέτυχε να εξαιρεθεί από τους δασμούς, το συμβόλαιο που υπεγράφη το 2017, πριν την επιβολή των εισαγωγικών δασμών 25%, συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ και ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες παραδόσεις που σχετίζονται με το έργο.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες αναπτύχθηκε φημολογία, περί άμεσου πλήγματος για την ελληνική εταιρεία, η οποία ωστόσο αποδεικνύεται στην πράξη πολύ πιο ανθεκτική και με ισχυρό πλεονέκτημα έναντι του ολοένα εντεινόμενου ανταγωνισμού.

Ωστόσο το γεγονός ότι η ελληνική βιομηχανία ολοκλήρωσε εγκαίρως έναν ευρύ κύκλο επενδύσεων με στόχο να μπορεί να παράγει εξειδικευμένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων, δίνει ισχυρό προβάδισμα που ακόμη και με την επιβολή δασμών διατηρεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας.

Μάλιστα όπως σημειώνουν πηγές της αγοράς η συγκεκριμένη παραγγελία της εταιρείας Plains, για τον αγωγό Cactus III αφορά ακριβώς σε αγωγό που θα κατασκευαστεί στο Τέξας με χάλυβα υψηλής αντοχής με μήκος 885 χιλιόμετρα.

Παρά το γεγονός ότι απορρίφθηκε το αίτημα της Plains All American Pipeline LP  να εξαιρεθεί η συγκεκριμένη προμήθεια από τους δασμούς ύψους 25% που έχουν επιβληθεί στις εισαγωγές χάλυβα, εντούτοις, σύμφωνα με πηγές της αγοράς η σύμβαση δεν θα επηρεαστεί και η παραγγελία θα εκτελεστεί κανονικά με τους αγωγούς να κατασκευάζονται στο εργοστάσιο στη Θίσβη Βοιωτίας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως επικαλέστηκε η Plains στο αίτημά της προς τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές, οι συγκεκριμένοι αγωγοί μπορούν να κατασκευαστούν με τις προδιαγραφές και τους αυστηρούς όρους που έχει η ίδια θέσει, μόνο από τρία εργοστάσια σε όλο τον κόσμο. Το αίτημα δεν ικανοποιήθηκε ωστόσο η σύμβαση με τη ΣΩΛΚ θα εκτελεστεί κανονικά για το έργο που έχει συνολικό προϋπολογισμό της τάξης του 1,1 δισ. δολάρια.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn