Ανεπαρκείς Κυβερνητικές αντιδράσεις – απαντήσεις στα προβλήματα της Κορινθίας που ανέδειξε το Κίνημα Αλλαγής με Ερωτήσεις στη Βουλή

0
29
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Εμφανής η κυβερνητική ανεπάρκεια τόσο στις αντιδράσεις όσο και στις απαντήσεις ή τις υπεκφυγές των αρμόδιων Υπουργών για τα προβλήματα της Κορινθίας που ανέδειξε με Ερωτήσεις του στη Βουλή το Κίνημα Αλλαγής. Παντελής έλλειψη σχεδιασμού, πολύ κακά αντανακλαστικά, σε μία περίοδο που για ξεπεράσουμε τις υγειονομικές και οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας απαιτούνται κεντρικός σχεδιασμός, σωστή αξιολόγηση καταστάσεων – προβλημάτων, δράσεις κυρίως εκ των προτέρων, γρήγορες αντιδράσεις και μια ορθή κατανομή ανθρώπινων και οικονομικών πόρων σύμφωνα με τις συνολικές ανάγκες.

Καμία απάντηση στις δύο τελευταίες Ερωτήσεις μας για την ανάγκη στελέχωσης της ΠΦΥ και του Νοσοκομείου Κορίνθου. Συνεχίζουν να υπάρχουν ελλείψεις σε παθολόγους και πνευμονολόγους στο Νοσοκομείο Κορίνθου, κανένας γιατρός ακόμα στο Περιφερειακό Ιατρείο Αθικίων που καλύπτει υγειονομικά μία περιοχή 3.000 κατοίκων, κανένας ιατρός και στο ιατρείο της Αλμυρής. Τα Περιφερειακά Ιατρεία Περαχώρας, και Λουτρών Ωραίας Ελένης λειτουργούν μία ημέρα την εβδομάδα, των Ισθμίων τρεις ημέρες την εβδομάδα, ενώ το περιφερειακό ιατρείο στους Καλλιάνους, που εξυπηρετεί μία ορεινή περιοχή και καλύπτει περισσότερα από δέκα χωριά, λειτουργεί δύο έως τρείς ημέρες το μήνα.

Χαρακτηριστικό των κακών αντανακλαστικών της Κυβέρνησης είναι το γεγονός ότι ενώ τους είχαμε ενημερώσει με Ερώτηση στη Βουλή από την 1η Φλεβάρη για τον κίνδυνο να κλείσει και το περιφερειακό ιατρείο Χιλιομοδίου λόγω των επικείμενων εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Νεμέας, το αρμόδιο Υπουργείο δεν αντέδρασε. Έπρεπε πρώτα να κλείσει το συγκεκριμένο περιφερειακό ιατρείο στις 15/2 για να κινητοποιηθεί, όχι το υπουργείο υγείας, αλλά αναρμόδιος Υφυπουργός – Βουλευτής που κατάγεται από την περιοχή για να προωθηθεί μία λύση σύμφωνη με την δική μας πρόταση. Να επιστρέψουν οι αποσπασμένοι ιατροί στο κέντρο υγείας Νεμέας.

Ο τρόπος όμως με τον οποία κινητοποιήθηκε η συγκεκριμένη διαδικασία, θυμίζει άλλες εποχές, δεν στηρίζεται σε κάποιο κεντρικό πλάνο που αξιολογεί συνολικές ανάγκες και πόρους. Αποδεικνύει ότι στην υγεία δεν υπάρχει κανένας σχεδιασμός ούτε καν η στοιχειώδης οργάνωση. Ενεργούν βλέποντας και κάνοντας. Επιπλέον, κρύβει τον κίνδυνο να παραμεληθούν περιοχές απ’ όπου δεν θα κατάγεται κάποιο στέλεχος της κυβέρνησης.

Καμία απάντηση και κακός σχεδιασμός και στο κομμάτι των εμβολιασμών. Πολλά παράπονα από πολίτες που ανήκουν στην ηλικιακή ομάδα 75-79 γιατί καθυστερεί ο εμβολιασμός τους στην Κορινθία. Καμία απάντηση στην Ερώτηση μας και για την χρήση των πολλά υποσχόμενων θεραπειών με μονοκλονικά αντισώματα κατά του covid 19 που έχει ήδη εγκρίνει ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων.

Όσον αφορά την Ερώτηση μας για την χριστουγεννιάτικη φωτιά στην λίμνη Στυμφαλία, το Υπουργείο Εσωτερικών δηλώνει αναρμόδιο παρόλο που στη διαχείριση της λίμνης εμπλέκονται ΟΤΑ. Τονίζεται ότι ΟΤΑ α’ και β’ Βαθμού συμμετείχαν στη συνάντηση με τον Υφυπουργό περιβάλλοντος που είχε σκοπό να καταλογιστούν ευθύνες για την πυρκαγιά και να δοθούν αρμοδιότητες και ρόλοι για την λίμνη. Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας μας ενημέρωσε μέσω εγγράφου της πυροσβεστικής υπηρεσίας ότι ερευνάται η πιθανότητα εμπρησμού από το πυροσβεστικό σώμα και ότι οι προστατευόμενες περιοχές του δικτύου Natura 2000 υπάγονται σε ειδικό περιβαλλοντικό καθεστώς και δεν αποτελούν αντικείμενο αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ το αρμόδιο Υπουργείο περιβάλλοντος σιωπά. Καμία ενημέρωση ούτε για το μέγεθος της ζημιάς ούτε για την αποκατάσταση της. Συμπέρασμα, κανένας συντονισμός, το ένα Υπουργείο πετάει το μπαλάκι στο άλλο έχοντας ως δικαιολογία τον κατακερματισμό και την αλληλοεπικάλυψη των αρμοδιοτήτων τους και το πιο αρμόδιο Υπουργείο σιωπά. Επιπλέον, είναι αδιανόητο τα μέτρα που λαμβάνονται για την πυρασφάλεια των περιοχών Natura 2000 να μην αποτελούν αντικείμενο αρμοδιότητας του Πυροσβεστικού Σώματος και να χρειάζεται να βιώσουμε καταστροφές για να δοθούν ρόλοι και αρμοδιότητες.

Σχετικά με τις κλοπές αγροτικής παραγωγής και εξοπλισμού στο Δήμο Σικυωνίων, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μας ενημέρωσε για τις ενέργειες που έγιναν, για τα επιχειρησιακά σχέδια στην περιοχή και την δημιουργία ειδικής ομάδας αντιμετώπισης παραβατικότητας. Μας έδωσε στοιχεία για ελέγχους, προσαγωγές και συλλήψεις και συγκριτικά στατιστικά των δύο τελευταίων χρόνων για κλοπές και διαρρήξεις. Αναφέρθηκε, σε συνεργασία της αστυνομίας με αρμόδιους φορείς και Αρχές και σε συνάντηση της με τους εκπροσώπους των οικείων αγροτικών συνεταιρισμών. Επειδή όμως όλοι κρινόμαστε στην πράξη, σημειώνουμε ότι δεν μας ενημέρωσε για την εξιχνίαση αυτών των υποθέσεων. Επιπλέον, τονίζεται ότι όλη αυτή την περίοδο οι αγρότες ένιωθαν απροστάτευτοι και πολλοί από αυτούς έβλεπαν την περιουσία τους να λεηλατείται.

Όσον αφορά την Ερώτηση μας για την έλλειψη προσωπικού στα ΚΕΠ της Κορινθίας, ο Υπουργός Εσωτερικών αρχικά παραδέχθηκε ότι είναι εφικτή η στελέχωση τους με αποσπάσεις ή μετατάξεις από άλλες υπηρεσίες και μας ενημέρωσε για την σχετική χρονοβόρα διαδικασία. Επιπλέον, μας ανέφερε ότι έγιναν σχετικά αιτήματα από ΟΤΑ του Ν. Κορινθίας εκ των οποίων εγκρίθηκε το αίτημα για μία θέση με μετάταξη στη Νεμέα, χωρίς όμως να έχει ολοκληρωθεί ακόμα η όλη διαδικασία. Επίσης, μας ενημέρωσε ότι έχει εγκριθεί η διαδικασία για πρόσληψη 152 θέσεων μόνιμου προσωπικού στα ΚΕΠ, ότι η κατανομή των θέσεων θα γίνει από το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, στο οποίο μας παρέπεμψε για επιπλέον απαντήσεις στα ερωτήματα μας. Κρίνοντας από το γεγονός ότι ΚΕΠ της Κορινθίας παραμένουν υποστελεχωμένα και το ΚΕΠ Καλλιάνων παρέμεινε κλειστό για μεγάλο χρονικό διάστημα σε περίοδο πανδημίας – προγραμματισμού εμβολιασμών, συμπεραίνουμε ότι υπήρξε κακή αξιολόγηση της κατάστασης, κακή οργάνωση, γραφειοκρατία και κακή συνεργασία – συντονισμός μεταξύ Υπουργείου – ΟΤΑ.

Καμία απάντηση στις Ερωτήσεις μας για την ανάγκη ενίσχυσης των παραγωγών λεμονιών και μαύρης κορινθιακής σταφίδας και για την διώρυγα της Κορίνθου, αν και για τις δύο τελευταίες Ερωτήσεις είναι σχετικά νωρίς αφού κατατέθηκαν πρόσφατα. Λίγες ώρες όμως μετά την δημοσιοποίηση της Ερώτησης μας για την Διώρυγα, αναρμόδιος Υφυπουργός – Βουλευτής από την Κορινθία πήρε πρωτοβουλία να συναντηθεί με τους αρμόδιους Υπουργούς για να βρεθεί λύση για τους εργαζομένους για το διάστημα που η διώρυγα θα παραμείνει κλειστή. Οπότε πιθανότατα ένα από τα ερωτήματα μας θα απαντηθεί. Μένει να δούμε τι θα γίνει με τις άλλες δεκαπέντε ερωτήσεις που θέσαμε.

Τα βασικά συμπέρασμα για την Κυβέρνηση από τις απαντήσεις ή τις υπεκφυγές των αρμόδιων Υπουργών για τα προβλήματα της Κορινθίας είναι ο ανεπαρκής κεντρικός σχεδιασμός, ο κακός συντονισμός, η κακή αξιολόγηση των καταστάσεων και τα αργά αντανακλαστικά. Οι αστοχίες και οι καθυστερημένες αντιδράσεις της Κυβέρνησης έχουν επιβαρύνει κατά πολύ τη σημερινή υγειονομική και οικονομική κατάσταση. Εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε προβλήματα, λάθη και παραλήψεις της κυβέρνησης και κυρίως θα προτείνουμε πολιτικές για να βρεθούν λύσεις που θα κρατήσουν όρθια την κοινωνία και ζωντανή την οικονομία.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn