Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου Επιμελητηρίου Κορινθίας με φορείς του Τουρισμού

0
107
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Μια ουσιαστικού χαρακτήρα τηλεδιάσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020, μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη με τους εκπροσώπους του τουρισμού της Κορινθίας. Στην διάρκειά της συζητήθηκαν αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τουριστικές επιχειρήσεις του νομού μας λόγω του 2ου lockdown.

Από την πλευρά των φορέων, συμμετείχαν η πρόεδρος των Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας, κα Σοφία Φιλιππίδου, ο γραμματέας του Συλλόγου Τουριστικών Λεωφορείων Νομού Κορινθίας, κος Φάνης Μαρδίκης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Τρικάλων Κορινθίας, κος Βελισάριος Τζανόπουλος, η πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Ξυλοκάστρου, κα Βίβιαν Πάτκου, και η ιδιοκτήτρια του Αρχοντικού Φιαμέγκο στα Τρίκαλα Κορινθίας, κα Μαρία Φιαμέγκου.


Την τηλεδιάσκεψη συντόνισε, ο
Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Παναγιώτης Πιτσάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο νέο νομοσχέδιο για τουρισμό καθώς και στις προτάσεις των Επιμελητηρίων για την προώθηση του τουρισμού (επιδότηση του συνόλου των ασφαλιστικών εισφορών, των τόκων, των μισθών, επέκταση του μέτρου των ενοικίων έως τον Ιούνιο, ένταξη του τουριστικού κλάδου στο άρθρο 12 του Αναπτυξιακού νόμου κα). Στη συνέχεια έδωσε το λόγο σε κάθε ένα εκπρόσωπο για να παρουσιάσει αναλυτικά την κατάσταση και τις προτάσεις του.

Οι φορείς εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους ως προς την στάση της κυβέρνησης απέναντι στις τουριστικές επιχειρήσεις. Εξήγησαν στον πρόεδρο ότι ενώ δεν έχουν κανένα επισκέπτη -πελάτη αυτή την περίοδο, το κράτος δεν τους έχει επιβάλει σε καθεστώς αναστολής όπως τις υπόλοιπες επιχειρήσεις και συνεπώς δεν δικαιούνται τις ελαφρύνσεις και τα προνόμια των επιχειρήσεων σε αναστολή.

Επίσης, κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης τονίστηκε η αναγκαιότητα λήψης μέτρων που θα αφορούν την ευκολότερη πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία, την μείωση της γραφειοκρατίας ως προς τα προγράμματα ΕΣΠΑ, την επιδότηση των επιχειρήσεων και όχι την δανειοδότηση τους, μια κοινή και συνεχή στρατηγική τουρισμού από όλους για την Κορινθία μας και την δημιουργία μιας γενικότερης κουλτούρας σχετικά με τον τουρισμό της Κορινθίας. O κ. Πιτσάκης επισήμανε και την σημασία της ίδρυσης του Τουριστικού Οργανισμού Κορινθίας για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της Κορινθίας με την συνεργασία όλων των τουριστικών παραγόντων του νομού μας.

Κλείνοντας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες για την πολύτιμη συνεισφορά τους στο πλάνο των προτάσεων για τον τουρισμό που θα κατατεθεί εκ νέου από το Επιμελητήριο Κορινθίας προς την κεντρική κυβέρνηση.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn