Γ.Ψυχογιός: Στηρίζουμε τον εμπορικό κόσμο με συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις (video)

0
22
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στην τηλεδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κορινθίας με τους Προέδρους των Εμπορικών Συλλόγων και της ΟΕΒΕ Κορινθίας, την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδας και Νήσων, τους αν. Τομεάρχες της ΚΟ, αλλά και μέλη της ΠΓ και του Τμήματος Μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τοποθετήθηκε ο βουλευτής Κορινθίας, Γ. Ψυχογιός.

Ο κ. Ψυχογιός, αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους των φορέων που συμμετείχαν στη συζήτηση, είπε χαρακτηριστικά ότι είναι «υποχρέωσή μας να παρεμβαίνουμε στα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο για ανήκουμε σε σας, εκπροσωπούμε εσάς και όχι την elit, τους λίγους και ισχυρούς».

Συνεχίζοντας, σημείωσε τα εξής:

«Η καραντίνα είναι μια τεράστια δοκιμασία για τον ελληνικό λαό. Έχει προεκτάσεις κοινωνικές, ηθικές, οικονομικές και ψυχολογικές. Σε αυτή τη φάση χρειάζεται θεσμική και κινηματική αλληλεγγύη για να παραμείνει η κοινωνία όρθια.

Δυστυχώς, δεν θέλουν όλοι να επιβιώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Υπάρχει σχέδιο πίσω από αυτό, όταν τα 5 δις που έχουν έρθει από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και έχουν πάει σε 5 ομίλους, γίνεται αμέσως κατανοητό, η αντίληψη τους για τη διανομή του πλούτου και των προγραμμάτων.

Επιλέγουν ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης με συγκέντρωση του πλούτου στα χέρια λίγων , με «υπαλληλοποίηση» και με την απαξίωση και άλλων υπηρεσιών προς τον πολίτη (εκποίηση δικτύων ΔΕΗ, κλείσιμο καταστημάτων ΕΛΤΑ, κλείσιμο Τραπεζών).

Επισήμανε επίσης πως «υπήρξαν και ζητήματα που δεν πρόλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση να αποκαταστήσει λόγω των μνημονίων αλλά και των πολλών αδικιών που υπήρχαν, αλλά προσπάθησε με πράξεις και στήριξε τους μικρομεσαίους και η εικόνα ήταν διαφορετική».

Συγκεκριμένα δήλωσε πως : «..αυτά που κάναμε, σήμερα ξηλώνονται» και αναφέρθηκε σε στις τράπεζες και στις προμήθειες που είχαν μειωθεί, στο βομβαρδισμό των εισπρακτικών που είχε μετριαστεί, αλλά και πρόστιμα που είχαν πέσει για εργατικά δικαιώματα. Επίσης στις ασφαλιστικές εισφορές και τις διαγραφές χρεών, προκειμένου οι ασφαλισμένοι να προχωρήσουν σε διαδικασία συνταξιοδότησης, στο Νόμο Κατσέλη – Σταθάκη, στα open malls στην ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

«Πρέπει να συντηρήσουμε τις δυνάμεις μας και αυτό θα γίνει μόνο με αύξηση των μέτρων στήριξης, όπως έγινε και σε άλλες χώρες» τόνισε ο βουλευτής

Στη συνέχεια τόνισε την επικινδυνότητα του Πτωχευτικού, που εκποιεί τα πάντα και πρέπει να αποσυρθεί άμεσα.

Έφερε παράδειγμα τον Ισπανικό προϋπολογισμό, όπου υπήρξε αύξηση κατά 370% , έτσι ώστε να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς και να ελαφρύνουν τους πολίτες φορολογικά, όταν στην Ελλάδα αντίστοιχα η κοινωνική πλειοψηφία καλείται να πληρώσει 3,6 δις σημειώνοντας ότι «αυτές οι αποφάσεις (σσ. Ισπανία) μειώνουν την ύφεση και κρατούν την κοινωνία όρθια. Εδώ πάμε για ολοκαύτωμα.

«Σε αυτή τη φάση που πλήττονται σχεδόν όλοι οι κλάδοι, ο ΣΥΡΙΖΑ ως αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να καταλήξει σε υλοποιήσιμες ριζοσπαστικές προτάσεις για την ενίσχυση και τη στήριξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Οι προτάσεις μας επικεντρώνονται στη μη επιστρεπτέα επιχορήγηση, το έκτακτο εισόδημα ενίσχυσης για όλους όσους πλήττονται, 100% πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών και άλλες κινήσει για φορολογικές και ασφαλιστικές ελαφρύνσεις, μείωση οφειλών και όχι αναστολή, καθώς και συνολικά μέτρα ρευστότητας».

Κλείνοντας, τόνισε ότι «η κοινωνία δεν ανέχεται άλλο, αυτόν τον εμπαιγμό, αυτή την υποτίμηση, αλλά και την στοχοποίηση που υφίσταται και έχει αντιληφθεί ποιους ευνοεί αυτή η κυβέρνηση».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn