Σωματείο εργαζομένων Ν.Κορίνθου: Οριζόντια χορήγηση του εκτάκτου επιδόματος & ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

0
38
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κορίνθου με επιστολή του καλεί την πολιτική ηγεσία, την Διοίκηση της Υ.ΠΕ και το Διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου να προβούν σε οριζόντια χορήγηση του έκτακτου επιδόματος και την άμεση ένταξη των εργαζομένων στα Βαρέα & Ανθυγιεινά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Γ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΠΡΟΣ : κο Κοντοζαμάνη Βασιλ. Υφυπ. Υγείας Κοιν. : α) κο Καρβέλη Διοικητή 6ης Υ.ΠΕ β) Κο Καρπούζη Διοικητή Νοσοκομείου Κορίνθου Μετά την λήψη του εγγράφου του υπουργείου από τις Υ.ΠΕ διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι στόχος του υπουργείου είναι ο διχασμός και η απαξίωση του μεγαλύτερου μέρους των υγειονομικών υπαλλήλων. Ζητήθηκε από τις διοικήσεις των νοσοκομείων να συμπληρώσουν λίστες εργαζομένων με τα χρονικά διαστήματα που αυτοί απασχολήθηκαν σε κλινικές COVID και ΜΕΘ. Δηλώνουμε ξεκάθαρα και απερίφραστα προς κάθε κατεύθυνση ότι βρίσκουμε την πράξη αυτή ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ , η οποία δημιουργεί ΜΟΝΟ διχασμό και εργαζομένους δύο ταχυτήτων, και μάλιστα την ώρα που όλοι οι εργαζόμενοι καλούμαστε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας «σε συνθήκες πολέμου». Επίσης να επισημάνουμε την αναγκαιότητα για ενωτική διάθεση και αποφυγή περιστατικών παρόμοιων με αυτά που συνέβησαν με την δωρεά του Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος» Καλούμε την πολιτική ηγεσία, την Διοίκηση της Υ.ΠΕ και το Διοικητή του νοσοκομείου να προβούν σε οριζόντια χορήγηση του επιδόματος και την άμεση ένταξή μας στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             Π. Αρβανιτάκης                                         Α. Αλωνιστιώτη

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn