Π. Νίκας: «Tο τρένο θα ξανασφυρίξει στην Πελοπόννησο, με πιστώσεις και από την Περιφέρεια».

0
51
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας κ. Αναστάσιος Γκιολής, παρευρέθηκε χθες Τρίτη 24 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, όπου ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ κ. Θανάσης Κοτταράς παρέδωσε στον Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Νίκα την ολοκληρωμένη μελέτη για την οριστική παρέμβαση, ανακατασκευή, συντήρηση και ασφάλεια της γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο, η οποία προγραμματίζεται να επαναλειτουργήσει.

Στη σύσκεψη, στην οποία μετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης αντιπεριφερειάρχες καθώς και σύμβουλοι από τις Περιφερειακές Ενότητες Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας και Μεσσηνίας, έγινε γνωστό, μεταξύ άλλων, ότι για την υπόθεση αυτή η Περιφέρεια θα διαθέσει πίστωση 15.000.000 ευρώ, προκειμένου η επαναλειτουργία της γραμμής Κόρινθος – Αργος – Ναύπλιο να γίνει όσο το δυνατό συντομότερα.

Ήδη προχωρούν οι διαδικασίες για την προετοιμασία της δημοπράτησης του έργου.

Η μελέτη, μεταξύ άλλων, προβλέπει την δημιουργία άνω των 80 ισόπεδων αυτόματων διαβάσεων, επιτηρούμενων από ηλεκτρονικά μέσα, καθώς και την κατασκευή νέου σταθμού στο Χιλιομόδι.

Ο χρόνος που θα καλύπτεται η απόσταση Κόρινθος – Ναύπλιο εκτιμάται σε 1 ώρα και 5 λεπτά.

Ο Περιφερειάρχης τόνισε πως «Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανακατασκευή της γραμμής μέχρι την Καλαμάτα, όπως και στο τμήμα Ασπρόχωμα – Μεσσήνη», επισημαίνοντας ότι «το τρένο θα ξανασφυρίξει στην Πελοπόννησο, με πιστώσεις και από την Περιφέρεια».

Ο κ. Γκιολής ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα εκ μέρους όλων των Κορινθίων για την πραγματοποίηση της δέσμευσης απέναντί τους όσο αφορά αυτό το έργο που ήταν παραμελημένο πάνω από μία δεκαετία. Ένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο όπου μαζί με άλλα αντίστοιχα, εξασφαλίζουν στο νομό Κορινθίας μέρος των προοπτικών που πρέπει ν αναπτύξει.

Ακόμα ευχαρίστησε το Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κοτταρά για την άμεση παράδοση της μελέτης – επί των ημερών του, αναφέροντας παράλληλα και με βάση την κατασκευή νέου σταθμού στο Χιλιομόδι «τη δυνατότητα της περιοχής με χρώμα Αρχαίας Τενέας – που δίνει πλούσια ανασκαφικά ευρήματα όλα αυτά τα χρόνια» όπως χαρακτηριστικά είπε, «ως ένα σύγχρονο σιδηροδρομικό σταθμό με ατόφια χαρακτηριστικά του νομού Κορινθίας».

Τέλος, τόνισε πως για τους Κορίνθιους ένα οικολογικό μέσο όπως το τρένο διασφαλίζει το τρίπτυχο της δημιουργίας, ως σύγχρονο έργο με ασφάλεια, προσβασιμότητα – και σε ΑμεΑ αλλά και αναβάθμιση του νομού.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn