Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη συμμετείχε στο Virtual Gala 2020 του «The Hellenic Initiative»

0
35
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στο Annual Gala 2020 του The Hellenic Initiative που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020, συμμετείχε η Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η οποία είναι μέλος στην Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού.

Το The Hellenic Initiative, ένας από τους σημαντικότερους οργανισμούς της ελληνικής ομογένειας, πραγματοποίησε Annual Gala 2020 με στόχο τη στήριξη των ευπαθών ομάδων στην Ελλάδα από την πανδημία του COVID-19, επιτυγχάνοντας να συγκεντρώσει περισσότερα από 1,6 εκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, με πρωτοβουλία της κυρίας Βαρδινογιάννη, στο πλαίσιο του Annual Gala 2020 του The Hellenic Initiative τιμήθηκε, μέσα από την προβολή σχετικού βίντεο, το Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες-Σαλαμίνα 2020» με στόχο και η ελληνική ομογένεια να καταστεί μέρος της σημαντικής αυτής Εθνικής Επετείου.

«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να συγχαρώ τους κυρίους George PStamas και Andrew ALiveris, καθώς και ολόκληρη την Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης, για την μεγάλη επιτυχία του THI Annual Gala, το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Ενώνοντας δυνάμεις και φωνές από την Ελλάδα και την ομογένεια κατάφεραν να συγκεντρώσουν ένα σημαντικό ποσό που θα διατεθεί για τη στήριξη ευπαθών ομάδων που έχουν πληγεί από τον COVID-19. Το έργο του The Hellenic Initiative, όπου έχω την τιμή να Εκτελεστική Επιτροπή του Διοικητικού Συμβουλίου, έχει καταφέρει να ενώσει τους Έλληνες από όποιο σημείο της γης και αν βρίσκονται, δημιουργώντας μια γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Παράλληλα, η προβολή του Επετειακού μας βίντεο στο Virtual Gala του The Hellenic Initiative έδωσε την ευκαιρία στους Έλληνες της Ομογένειας να γίνουν μέρος των Εορτασμών μας για τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, έστω και από μακριά, γεμίζοντας την καρδιά μου με συγκίνηση». Δήλωσε η κυρία Βαρδινογιάννη.

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn