Α΄ΕΛΜΕ Κορινθίας: Αιτήματα για την ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων

0
24
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας  ζητά  να ληφθούν   τα παρακάτω μέτρα για  την ασφαλή λειτουργία των σχολείων:

  • Διενέργεια δωρεάν επαναλαμβανόμενων τεστ για το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας,  μαθητών και εκπαιδευτικών.

  • Μείωση μαθητών ανά τμήμα, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, με ανώτατο όριο τους 15 μαθητές. Εξασφάλιση αιθουσών και εξοπλισμού.

  • Άμεση πρόσληψη επαρκούς εκπαιδευτικού προσωπικού. Με τη Β΄ φάση πρόσληψης  των αναπληρωτών που ανακοινώθηκε χθες,  δεν καλύπτεται το σύνολο των κενών στην Κορινθία. (περίπου 78 κενά)

  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού καθαριότητας στις σχολικές μονάδες.

  • Να δοθεί δωρεάν ο αναγκαίος αριθμός κατάλληλων μασκών, σε καθημερινή βάση, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό. Να μην επαναληφθεί το φιάσκο με τις τεράστιες μάσκες για το πρόσωπο των παιδιών την πρώτη μέρα έναρξης των σχολείων.

  • Να προσληφθούν νοσηλευτές και ειδικό βοηθητικό προσωπικό σε όλα τα σχολεία, ώστε να υπάρχει εξειδικευμένο προσωπικό  για να αναλάβει τα  καθήκοντα του υπεύθυνου διαχείρισης COVID-19 στη σχολική μονάδα. Πώς μπορεί ο συνάδελφος  εκπαιδευτικός να εκτελεί χρέη σχολίατρου ή νοσηλευτή, χωρίς να έχει τις απαραίτητες γνώσεις; ποιες είναι οι νομικές ευθύνες ; πώς θα  εφαρμοστούν στην πράξη όλες αυτές οι οδηγίες  και κατευθύνσεις – ασαφείς σε πολλά σημεία- που περιλαμβάνονται στο θεσμικό πλαίσιο; 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn