Εκτός λίστας ”Πρότυπων & Πειραματικών σχολείων” το 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου και το Δημοτικό σχολείο Αλμυρής

0
409
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Ενίσχυση του θεσμού των Πρότυπων και Πειραματικών σχολείων, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας με την επέκταση του δικτύου τους σε όλη τη χώρα. Στα 28 Πρότυπα και 34 Πειραματικά που ήδη λειτουργούσαν, από σήμερα προστίθενται άλλα 50 συνολικά νέα σχολεία που χαρακτηρίζονται ως Πειραματικά ή ως Πρότυπα, 41 και 9 αντίστοιχα. Ο συνολικός αριθμός των Πειραματικών και Πρότυπων σχολείων είναι πλέον 112.

Τα Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία επεκτείνονται πλέον σε όλη τη χώρα. Έως σήμερα Πειραματικά σχολεία λειτουργούσαν σε 7 από τις 13, και Πρότυπα σε 5 από τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης. Από το σχολικό έτος 2021-2022, και στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις θα λειτουργούν Πειραματικά σχολεία, και στις 10 από τις 13 και Πρότυπα.

Στην σχετική λίστα δεν περιλαμβάνονται τελικά τα δυο σχολεία που είχαν προταθεί από την Διεύθυνση πρωτοβάθμιας & δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κορινθίας και είχαν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από εκπαιδευτικούς και γονείς, 3ο Γυμνάσιο Κορίνθου και Δημοτικό σχολείο Αλμυρής.

Δείτε την λίστα του Υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία της Π.Ε. Πελοποννήσου:

 

 

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn