covid-19: Σε επίπεδο επιτήρησης η Κορινθία μετά τα 11 σημερινά κρούσματα

0
241
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Στη δημοσιότητα δόθηκε ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας από τον κορονοϊό, που περιλαμβάνει τέσσερα επίπεδα προληπτικών μέτρων και κανόνων για κάθε περιφερειακή ενότητα της χώρας.

Ο καθορισμός του επιπέδου συναγερμού σε κάθε περιοχή εξαρτάται από την αυξανόμενη ή μειούμενη τάση επιδημιολογικών μεγεθών, όπως ο αριθμός κρουσμάτων ανά 100 χιλιάδες κατοίκους, των δεικτών πληρότητας του συστήματος Υγείας (πχ. χρησιμοποιούμενες απλές κλίνες και κλίνες Μονάδων Εντατικής Θεραπείας) και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της επιδημιολογικής κατάστασης, όπως αυτά αποτυπώνονται από τα δεδομένα της ιχνηλάτησης.

Η γεωγραφική αναφορά και εφαρμογή των μέτρων πραγματοποιείται σε επίπεδο περιφερειακής ενότητας, εκτός αν προκύψουν έκτακτες περιστάσεις σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας και της Πολιτικής Προστασίας που να δικαιολογούν εξαιρέσεις σε τοπικό επίπεδο εντός της περιφερειακής ενότητας.

Μετά τα 11 σημερινά κρούσματα ο Νομός Κορινθίας βρίσκεται στο 2ο επίπεδο υγειονομικής ασφάλειας. Δείτε τους σχετικούς πίνακες.

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn