Νέα Πνοή: Κάνουμε θεσμική και όχι επιλεκτική αντιπολίτευση!

0
64
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη την Δημοτική αρχή Βέλου-Βόχας εξέδωσε η ”Νέα Πνοή” καταγγέλλοντας ότι η πολιτική που ακολουθεί είναι καταστροφική για τον τόπο.  Επισημαίνει δε ότι ο ρόλος της είναι να ασκεί υπεύθυνη αντιπολίτευση υπερασπιζόμενη τα συμφέροντα όλων των δημοτών σύμφωνα με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

«H Nέα Πνοή, είναι μία υπεύθυνη αυτοδιοικητική παράταξη, που κάνει θεσμική αντιπολίτευση, με συνέπεια και ευθύνη στον δήμο Βέλου-Βόχας.
Η στάση της, οι θέσεις της και πολύ περισσότερο η τακτική της είναι σε ευθεία συνάρτηση και συνέπεια με τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.
Θεωρούμε αυτή την δημοτική αρχή καταστροφική για τον τόπο μας και το δηλώνουμε στην κοινωνία, στα δημοτικά συμβούλια, με καθαρό λόγο και με αποδείξεις.
Όταν χάνει έργα που όλοι οι άλλοι δήμοι παίρνουν, όταν είναι έξω από όλα τα προγράμματα, όταν σωρηδόν κάνει απευθείας αναθέσεις σε φίλους της εργολάβους αλλά και όταν προσπαθεί να ενσωματώσει κοινωνικές δυνάμεις, είτε εκμεταλλευόμενη την φτώχεια και την δυστυχία,(όπως με το παντοπωλείο, το ηλεκτρικό ρεύμα), είτε εξυπηρετώντας φίλα προσκείμενους.
Παράλληλα η ΝΕΑ ΠΝΟΗ δεν κάνει στείρα αντιπολίτευση και δεν μπορεί να καταψηφίζει τα αυτονόητα και αναγκαία στο όνομα καμίας κοινωνιστικής αλλά και επιλεκτικής πολιτικής αντίδρασης.
Δεν θέλουμε εκ του ασφαλούς να χαϊδεύουμε αυτιά, γνωρίζοντας ότι και οι πολίτες έχουν υποχρεώσεις, όπως και ευθύνες.
Μιλάμε με αίσθημα ευθύνης στους συμπατριώτες μας και μιλάμε μία και μοναδική γλώσσα, αυτή την αλήθειας που εμείς υπηρετούμε.
Δεν σωπαίνουμε, ούτε ψηφίζουμε όταν χαρίζονται δεκάδες, ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε εργολάβους ή σε νομικά πρόσωπα και φυσικά πρόσωπα.
Δεν σωπαίνουμε, ούτε ψηφίζουμε απευθείας αναθέσεις, όση χρυσόσκονη και να έχουν οι τίτλοι τους.
Είμαστε απέναντι στην δημοτική αρχή και είμαστε απέναντι σε ΟΛΑ όσα οδηγούν πίσω τον τόπο μας.
Δεν επιλέγουμε τα «αθώα» θέματα για να κάνουμε αντιπολίτευση αλλά παλεύουμε για την νομιμότητα, παντού και σε όλα και για την χρηστή διοίκηση.
Αυτές είναι οι αρχές μας και αυτές υπηρετούμε ο επικεφαλής, οι δημοτικοί σύμβουλοι, τα στελέχη και οι φίλοι της ΝΕΑΣ ΠΝΟΗΣ».

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn