Ελιά το χρυσάφι της Ελληνικής γης, παραμένει χωρίς εθνικό σχέδιο προστασίας, ανάδειξης και προώθησης!

0
312
www.xvideos4.pro jav xxx huge cock shemale fucked his tight anal.hotdesimovs

Με αφορμή την είδηση για την στήριξη της Ιταλικής κυβέρνησης   στους  ελαιοπαραγωγούς με 20 εκατομμύρια και της δικής μας με το ανάλογο ποσό για τα  σπαράγγια,(δεν έχω τίποτα με τα σπαράγγια,) θέλω ακόμα μια φορά να πω ότι δεν υπήρξε, δεν υπάρχει  για το ελαιόλαδο εθνικό σχέδιο προστασίας, ανάδειξης και προώθησης.

Οι υπουργοί από την δεκαετία του ΄70 στο κτίριο της Αχαρνών, (σύμβολο κακογουστιάς),έχουν  αντικαταστήσει το ρήμα πράττω με το μεταπράττω, το ρήμα προωθώ με το ρήμα καταχωνιάζω.

Το ελαιόλαδο είναι ένα λαϊκό προϊόν, της φτωχής και μεσαίας ελληνικής φαμίλιας. Η κατανάλωση ελαιολάδου στην πατρίδα μας  15 κιλά  κατ΄ άτομο   τον χρόνο, δεν είναι ίδια για όλες τις κοινωνικές τάξεις. Οι κάτοικοι των βορείων προαστίων, οι ψευτό αστοί της Ελλάδας απλά μιλούν για το λάδι δεν το καταναλώνουν.

Το ελαιόδεντρο  είναι ένας από τους μύθους της πατρίδας μας  ιερό δέντρο από την αρχαιότητα. Οι Έλληνες ήταν ο πρώτος  λαός που καλλιέργησε την ελιά στη  ευρωπαϊκή μεσόγειο.

Στη πρωτεύουσα του νομού, Δεν είναι τυχαίο ότι δεν υπάρχει στους κοινόχρηστους χώρους ελαιόδεντρο ούτε για δείγμα. Άλλωστε σε ερώτηση για  το  κόψιμο των ελαιοδέντρων στο Λέχαιο, ο δήμαρχος Κορίνθου είπε:  Με τα κούτσουρα θα ασχολούμαστε τώρα; Έχουμε πιο σοβαρά θέματα.

 Στο νομό Μεσσηνίας  έχουμε τον μεγαλύτερο αριθμό ελαιοδέντρων σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ (13,5 εκατομμύρια. Γίνεται να μην υπάρχει ένα μουσείο ελαιολάδου; Δεν γίνεται. Γίνεται να μην υπάρχουν ελαιόδεντρα στις εισόδους, στις πλατείες; Δεν γίνεται.

Ένα  μουσείο ελαιολάδου θα μπορούσε να ισχυροποιήσει το brand της πόλης, θα αναδείκνυε την ταυτότητάς της. Είναι στοιχείο της πολιτιστικής ταυτότητας και κληρονομιάς στη Μεσσηνία.

 Ένα αντίστοιχο μουσείο θα μπορούσε να γίνει και στην Κορινθία. Οι ενώσεις των αγροτών στην Κορινθία θα μπορούσαν να το πραγματοποιήσουν.

Ο νέος τοποτηρητής της Τρίπολης για πολλά χρόνια δήμαρχος της Καλαμάτας ίσως κάτι να έχει να μας πει.

Η αγάπη των Γάλλων για τα ελαιόδεντρα φωτογραφίες

Η Θεσσαλονίκη  τιμά τον μύθο της Ελλάδας φωτογραφίες.

 

Γράφει ο Ντίνος Παπαντωνίου

xem phim sex
kamukta
cute teen babe gets horny rubbing her.indian porn